Ο Γκουαρδιόλα πήγε Βαρκελώνη για να συναντήσει τον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι τής προσφέρεται στο πιάτο και η Μάντσεστερ Σίτι δεν μοιάζει διατεθειμένη να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Την ώρα που η κόντρα του Αργεντινού σούπερ σταρ με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα οδηγείται προς την κορύφωσή της λίγες μόλις ημέρες αφότου δημοσιοποίησε την επιθυμία του περί άμεσης αποχώρησης, οι πολίτες ρίχνουν στη […]

Ο Λιονέλ Μέσι τής προσφέρεται στο πιάτο και η Μάντσεστερ Σίτι δεν μοιάζει διατεθειμένη να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Την ώρα που η κόντρα του Αργεντινού σούπερ σταρ με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα οδηγείται προς την κορύφωσή της λίγες μόλις ημέρες αφότου δημοσιοποίησε την επιθυμία του περί άμεσης αποχώρησης, οι πολίτες ρίχνουν στη μάχη όλα τα βαριά χαρτιά τους για να κλείσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα τη μεταγραφή του αιώνα.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η ισπανική τηλεοπτική εκπομπή “El Chiringuito Tv”, η Σίτι επιστράτευσε στη “μάχη” το μεγάλο της όπλο, τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Καταλανό να βρίσκεται ήδη στην Βαρκελώνη με σκοπό να συναντηθεί με τον Pulga και να συζητήσουν τα περί μετακίνησής του στην Premier League.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί