Ο Γιώργος Σαββίδης πόσταρε εδάφιο από την Παλαιά Διαθήκη

Μία ανάρτηση με μηνύματα που μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλόμορφα έκανε ο Γιώργος Σαββίδης. Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, μία μέρα μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ 0-1 απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, χρησιμοποίησε ένα εδάφιο από την Παλαιά Διαθήκη. Αναλυτικά αναφέρει αυτό… «Για όλα πάνω στη γη υπάρχει ο κατάλληλος και ο […]

Μία ανάρτηση με μηνύματα που μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλόμορφα έκανε ο Γιώργος Σαββίδης. Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, μία μέρα μετά την απρόσμενη εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ 0-1 απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, χρησιμοποίησε ένα εδάφιο από την Παλαιά Διαθήκη.


Αναλυτικά αναφέρει αυτό…


«Για όλα πάνω στη γη υπάρχει ο κατάλληλος και ο συγκεκριμένος χρόνος : Καιρός που γεννιέται κανείς και καιρός που πεθαίνει? που φυτεύει και που ξεριζώνει αυτό που φύτεψε. Καιρός που θανατώνει κανείς και που θεραπεύει? που γκρεμίζει και που χτίζει. Καιρός που κλαίει κανείς και που γελάει? που θρηνεί και που χορεύει. Καιρός που πετάει κανείς λιθάρια και καιρός που τα μαζεύει? που αγκαλιάζει και που απομακρύνεται από τ’ αγκάλιασμα. Καιρός που αποκτάει κανείς και καιρός που χάνει? που συγκρατεί και που σκορπάει. Καιρός που σκίζει κανείς και καιρός που ράβει? που σιωπά και που μιλάει. Καιρός που αγαπάει κανείς και καιρός που μισεί? καιρός για πόλεμο και καιρός για ειρήνη».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί