Ο Γερμανός Ζίμπερτ διαιτητής στο Γάνδη-ΠΑΟΚ

Ο Ντάνιελ Ζίμπερτ, κατηγορίας Elite, ορίστηκε από την UEFA για τον επαναληπτικό της Πέμπτης μεταξύ Γάνδης και ΠΑΟΚ για τους «16» του Europa Conference League.Ο 37χρονος Γερμανός είναι διεθνής από το 2015, αλλά δεν έχει σφυρίξει ξανά αγώνα του ΠΑΟΚ, ενώ φέτος έχει διευθύνει μεταξύ άλλων 11 ματς της Bundesliga και 4 του Champions League […]

Ο Ντάνιελ Ζίμπερτ, κατηγορίας Elite, ορίστηκε από την UEFA για τον επαναληπτικό της Πέμπτης μεταξύ Γάνδης και ΠΑΟΚ για τους «16» του Europa Conference League.
Ο 37χρονος Γερμανός είναι διεθνής από το 2015, αλλά δεν έχει σφυρίξει ξανά αγώνα του ΠΑΟΚ, ενώ φέτος έχει διευθύνει μεταξύ άλλων 11 ματς της Bundesliga και 4 του Champions League (Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1, Ατλέτικο Μαδρίτης – Λίβερπουλ 2-3, Γιουνγκ Μπόις – Αταλάντα 3-3, Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους 1-1).
Ο Ζίμπερτ ήταν ο διαιτητής στα περσινά παιχνίδια του Ολυμπιακού με Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκακης» (1-3) για τη φάση των 16 του Europa League και Πόρτο στο «Ντραγκάο» στη φάση των ομίλων του Champions League (2-0), ενώ έχει διευθύνει και την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Τραμπζονσπόρ στο ΟΑΚΑ τη σεζόν 19-20 (1-3), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Europa League.
Βοηθοί του, ορίστηκαν οι Γιαν Σίντελ και Ράφαελ Φόλτιν ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σβεν Γιαμπλόνσκι, όλοι φυσικά Γερμανοί.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί