• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ντόρσεϊ: «Ο Ολυμπιακός ήταν από τις επιλογές μου, αλλά εμφανίστηκα αργά»

Ντόρσεϊ: «Ο Ολυμπιακός ήταν από τις επιλογές μου, αλλά εμφανίστηκα αργά»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μίλησε στο Eurohoops για την Εθνική Ελλάδος, την Μακάμπι, τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αλλά και τις φήμες που τον έφερναν κοντά στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι ο Τάιρερ Ντόρσεϊ έλειψε από την Εθνική μας ομάδα, καθώς ο ίδιος προσπαθούσε να βρει συμβόλαιο στο NBA. Τελικά, παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με το Μέμφις, η πολυπόθητη πρόταση δεν ήρθε και η Μακάμπι βρήκε την ευκαιρία να τον κάνει δικό της.

Το ξεκίνημά του στο Ισραήλ δεν ήταν ιδανικό, όμως σταδιακά ο Ντόρσεϊ βρήκε τα πατήματά του και έβγαλε τις επιθετικές του αρετές στο παρκέ, βάζοντας και εκείνος την σφραγίδα του στην σπουδαία πορεία της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Πλέον αποτελεί βασικό άξονα της επιθετικής λειτουργίας της Μακάμπι και ξεδιπλώνει το ταλέντο του στο παρκέ, ταλέντο το οποίο, όπως δήλωσε στο Eurohoops, θέλει να προσφέρει και στην Εθνική μας το καλοκαίρι. Επιπλέον ο ίδιος εξήγησε το γιατί δεν αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο, ενώ αναφέρθηκε στην Μακάμπι, τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αλλά και τις φήμες που τον έφεραν κοντά στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι.

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi