Ντιόγκο Ζότα: Συγκλονιστικό βίντεο από το αμάξι του να τυλίγεται στις φλόγες

Σε μια σπαρακτική είδηση, ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και της Πορτογαλίας, Ντιόγκο Ζότα, ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους αυτός και ο αδελφός του Αντρέ.

Ο Ντιόγκο Ζότα, ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ και της Πορτογαλίας, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία 28 ετών. Ο Ζότα, ο οποίος βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τον αδελφό του Αντρέ Σίλβα, έχασε δυστυχώς τη ζωή του αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην ισπανική επαρχία Ζαμόρα.

Νέες λεπτομέρειες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, οι οποίες υποστηρίζουν ότι η Lamborghini, την οποία οδηγούσε ο Ζότα, βγήκε από τον δρόμο λόγω σκασμένου ελαστικού ενώ προσπερνούσε ένα άλλο όχημα και στη συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες, ανέφερε το BBC.

Ο Γιότα πέθανε περίπου στις 00:30 τοπική ώρα, πρόσθεσε η Guardian Civil. Ο Γιότα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του τίτλου της Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν και συμμετείχε επίσης στο Nations League, το οποίο η Πορτογαλία κέρδισε νικώντας την Ισπανία στον τελικό.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από το δυστύχημα με το αμάξι να τυλίγεται στις φλόγες

photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ – EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί