Ντάνιελ Άλβες σε Μέσι: Γύρνα πίσω στην Μπαρτσελόνα

Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να έχει συμβόλαιο και τα επόμενα δυο χρόνια με την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά δύσκολα θα παραμείνει έως το 2024 στο Παρίσι.

Δείχνει να μην περνάει καλά, είναι “φάντασμα” του καλού του εαυτού και μετά από τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League τον έκραξαν οι οπαδοί της Παρί και κάποιοι έγραψαν και συνθήματα για εκείνον!

Τις τελευταίες ημέρες “φουντώνουν” και πάλι τα σενάρια για επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα και αυτό είναι και η επιθυμία του Ντάνι Άλβες. Ο άσος της Μπάρτσα και καλός φίλος του Μέσι είπε στο ESPN: «Δεν διασκεδάζει στην Παρί. Μοιάζει χαμένος.

Ο Λέο κάνει αυτό το παιχνίδι ξεχωριστό και το κάνει όταν περνάει καλά. Πάντα μου έλεγε: “Πού θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος από εδώ;” Για οποιονδήποτε λόγο, ο Λέο δεν είναι εδώ σήμερα, αλλά ελπίζω να μπορέσει να επιστρέψει.

Δεν ξέρω αν θα επέστρεφε, αλλά αν το κάνει, πρέπει να επιστρέψει όσο είμαι εδώ για να απολαύσουμε τουλάχιστον λίγο περισσότερο από όλα αυτά. Όλοι όσοι φεύγουν από εδώ το μετανιώνουν, όλοι. Κάποιοι θα πουν όχι, γιατί δεν τους αρέσει να χάνουν, αλλά όλοι όσοι φεύγουν το μετανιώνουν, γιατί εδώ είναι καλύτερα από οπουδήποτε».

(protothema – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί