Ντάνι Άλβες: Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα – Τι απαντά

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη είναι ο πρώην σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Ομάδας της Βραζιλίας, Ντάνι Άλβες καθώς ερευνάται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος μίας γυναίκας η οποί καταγγέλλει ότι την κακοποίησε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Ισπανία, σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο της Καταλονίας.

Έρευνα από την Δικαιοσύνη

Ο ίδιος αρνείται το αδίκημα, ωστόσο το δικαστήριο της Βαρκελώνης ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ξεκίνησε διαδικασία «για φερόμενο έγκλημα σεξουαλικής επίθεσης ως αποτέλεσμα της καταγγελίας που υπέβαλε μια γυναίκα για γεγονότα που φέρεται να συνέβησαν σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη τον περασμένο μήνα».

Η δήλωση δεν κατονομάζει συγκεκριμένα τον Άλβες, αλλά μια εκπρόσωπος του δικαστηρίου επιβεβαίωσε στο Reuters ότι ήταν το αντικείμενο της καταγγελίας. Είπε ότι η υπόθεση ερευνάται αλλά το δικαστήριο δεν έχει περισσότερες πληροφορίες.


Τι απαντά ο Άλβες στην καταγγελία


Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει ότι μια γυναίκα κατηγόρησε τον Άλβες ότι την άγγιξε κάτω από το εσώρουχό της χωρίς τη συγκατάθεσή της, όταν βρισκόταν με φίλους της σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στα τέλη Δεκεμβρίου του 2022.

Εκπρόσωπος του Άλβες, που κλήθηκε από το Reuters να σχολιάσει, δήλωσε ότι ο παίκτης «αρνείται σθεναρά» όλους τους ισχυρισμούς. Ο Άλβες βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Μεξικό και αγωνίζεται για την Pumas UNAM.

Ο Άλβες δήλωσε σε συνέντευξή του την περασμένη εβδομάδα ότι βρισκόταν στο κλαμπ με άλλα άτομα, αλλά αρνήθηκε οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά.

«Χόρευα και περνούσα καλά χωρίς να εισβάλλω στο χώρο κανενός», είπε. «Δεν ξέρω ποια είναι αυτή η κυρία… Πώς θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα; Όχι».

ethnos/pixabay

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί