Νίκησε τον Απόλλωνα και πάτησε τετράδα ο Παναθηναϊκός!

«Καθάρισε» τον Απόλλωνα και… έφυγε για τετράδα ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-0 του Απόλλωνα στη Ριζούπολη και ενώ θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει τα διπλάσια γκολ. Σε εξ αναβολής αναμέτρηση και έπιασαν τετράδα. Φουριόζα μετά την εμφάνιση επί της Λαμίας, εμφανίστηκε η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, η οποία έβαλε τις βάσεις για νίκη, με τα πέναλτι από Παλάσιος (το κέρδισε […]

«Καθάρισε» τον Απόλλωνα και… έφυγε για τετράδα ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-0 του Απόλλωνα στη Ριζούπολη και ενώ θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει τα διπλάσια γκολ. Σε εξ αναβολής αναμέτρηση και έπιασαν τετράδα.

Φουριόζα μετά την εμφάνιση επί της Λαμίας, εμφανίστηκε η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, η οποία έβαλε τις βάσεις για νίκη, με τα πέναλτι από Παλάσιος (το κέρδισε ο Αϊτόρ) και Αϊτόρ (το πήρε ο Ιωαννίδης) στο 13’ και 17’ αντιστοίχως.

Μέχρι να σημειώσει το τρίτο του τέρμα, το οποίο σημείωσε ο Μπαξεβανίδης με αυτογκόλ στο 87’, το «τριφύλλι» σπατάλησε πολλές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» από νωρίς το διπλό.

sportfm/ ΦΩΤΟ intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί