Νίκησε την Χαποέλ η ΑΕΚ και έστειλε την σειρά ξανά στο Ισραήλ

Ικανή να επαναλάβει ένα αντίστοιχο παιχνίδι στα Ιεροσόλυμα και να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Χάποελ θεωρεί την ΑΕΚ ο Ηλίας Καντζούρης, όπως τόνισε μετά το 94-78 και το 1-1 στη σειρά. «Παίξαμε ωραίο μπάσκετ, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η νίκη, είτε παίξεις όμορφο μπάσκετ, είτε αντιτουριστικό. Σημασία έχει να κερδίσεις, έστω και με έναν πόντο. Θα είμαστε έτοιμοι και θα έχουμε τύχη να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα και 10.000 φιλάθλους. Αν μπορέσουμε να υποφέρουμε αυτά τα στοιχεία, έχουμε τύχη. Θα εστιάσουμε στο πώς πρέπει να παρουσιαστούμε ομαδικά σε άμυνα και επίθεση, αν το κάνουμε μπορούμε. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Σήμερα παίξαμε αρκετά καλά, βάλαμε τα σώματά μας, τους κάναμε να νιώσουν άβολα και λειτουργήσαμε σωστά και στην επίθεση», ανέφερε ο προπονητής της «Ένωσης».

Στις 19 Απριλίου ο κρίσιμος τρίτος αγώνας, στιγματίστηκε από επεισόδια το ματς, εντός κι εκτός γηπέδου.

Ικανή να επαναλάβει ένα αντίστοιχο παιχνίδι στα Ιεροσόλυμα και να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Χάποελ θεωρεί την ΑΕΚ ο Ηλίας Καντζούρης, όπως τόνισε μετά το 94-78 και το 1-1 στη σειρά.
«Παίξαμε ωραίο μπάσκετ, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η νίκη, είτε παίξεις όμορφο μπάσκετ, είτε αντιτουριστικό. Σημασία έχει να κερδίσεις, έστω και με έναν πόντο. Θα είμαστε έτοιμοι και θα έχουμε τύχη να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα και 10.000 φιλάθλους. Αν μπορέσουμε να υποφέρουμε αυτά τα στοιχεία, έχουμε τύχη. Θα εστιάσουμε στο πώς πρέπει να παρουσιαστούμε ομαδικά σε άμυνα και επίθεση, αν το κάνουμε μπορούμε. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Σήμερα παίξαμε αρκετά καλά, βάλαμε τα σώματά μας, τους κάναμε να νιώσουν άβολα και λειτουργήσαμε σωστά και στην επίθεση», ανέφερε ο προπονητής της «Ένωσης».

eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί