Νίκησαν 15-0 και έγραψαν ιστορία οι γυναίκες του ΠΑΟΚ!

Νίκη-ρεκόρ για τον σύλλογο πέτυχαν οι γυναίκες του ΠΑΟΚ, που στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος διέλυσαν με 15-0 τον Αγροτικό Αστέρας Αγίας Βαρβάρας!Οι «ασπρόμαυρες» προηγούνταν ήδη με 6-0 στο ημίχρονο, με τις Σπυριδωνίδου και Πούλιου να κάνουν χατ τρικ. Επιπλέον, σκόραραν από μία φορά οι Μπαξεβάνου, Πίτσιου, Καραπέτσα, Στράντζαλη, Μάρκου […]

Νίκη-ρεκόρ για τον σύλλογο πέτυχαν οι γυναίκες του ΠΑΟΚ, που στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος διέλυσαν με 15-0 τον Αγροτικό Αστέρας Αγίας Βαρβάρας!
Οι «ασπρόμαυρες» προηγούνταν ήδη με 6-0 στο ημίχρονο, με τις Σπυριδωνίδου και Πούλιου να κάνουν χατ τρικ. Επιπλέον, σκόραραν από μία φορά οι Μπαξεβάνου, Πίτσιου, Καραπέτσα, Στράντζαλη, Μάρκου και Κακαμπούκη, με τις φιλοξενούμενες να πετυχαίνουν… τρία αυτογκόλ!
Το εν λόγω αποτέλεσμα ξεπέρασε το 14-0 που είχε επικρατήσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» της Καστοριάς, με την ομάδα του Πέριτσα Κρστιτς να προετοιμάζεται πλέον για τον τελικό του πρωταθλήματος με την ομάδα των Αβάντων Χαλκίδας, που θα γίνει στις 13 Ιουνίου, στον Βόλο.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί