Νίκη 0-3 με τα δεύτερα ο Ολυμπιακός

Με σκόρερ τους Μπρούμα, Βρουσάι και Σισέ, αλλά και με τη συμμετοχή πολλών παικτών που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ο Ολυμπιακός νίκησε 0-3 τον Παναιτωλικό και καθάρισε από τώρα με την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός κατέβηκε με τον Κρίστινσον κάτω από τα γκολπόστ, στο ντεμπούτο του Ισλανδού. Δεξιός μπακ ο Ανδρούτσος, […]

Με σκόρερ τους Μπρούμα, Βρουσάι και Σισέ, αλλά και με τη συμμετοχή πολλών παικτών που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ο Ολυμπιακός νίκησε 0-3 τον Παναιτωλικό και καθάρισε από τώρα με την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός κατέβηκε με τον Κρίστινσον κάτω από τα γκολπόστ, στο ντεμπούτο του Ισλανδού. Δεξιός μπακ ο Ανδρούτσος, αριστερός ο Χολέμπας με Αβραάμ και Σισέ στο κέντρο των μετόπισθεν. Μπουχαλάκης και Πέπε ήταν οι αμυντικοί μέσοι, στο δεξί φτερό ο Μπρούμα, στο αριστερό ο Βρουσάι και ο Τιάγκο Σίλβα πίσω από τον Χασάν.

Ο Παναιτωλικός κατέβηκε με τερματοφύλακα τον Μελίσσα, δεξί μπακ τον Τζανακάκη, αριστερό τον Περέιρα και στόπερ τους Βάντερσον – Μαλή. Τριάδα στη μεσαία γραμμή με Λιάβα, Τσιγγάρα και Άλβαρες, δεξί εξτρέμ τον Γιάκολις, αριστερό τον Αριγίμπι και φορ τον Αζάντι.

sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί