Με σκόρερ τους Μπρούμα, Βρουσάι και Σισέ, αλλά και με τη συμμετοχή πολλών παικτών που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ο Ολυμπιακός νίκησε 0-3 τον Παναιτωλικό και καθάρισε από τώρα με την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου.
Ο Ολυμπιακός κατέβηκε με τον Κρίστινσον κάτω από τα γκολπόστ, στο ντεμπούτο του Ισλανδού. Δεξιός μπακ ο Ανδρούτσος, αριστερός ο Χολέμπας με Αβραάμ και Σισέ στο κέντρο των μετόπισθεν. Μπουχαλάκης και Πέπε ήταν οι αμυντικοί μέσοι, στο δεξί φτερό ο Μπρούμα, στο αριστερό ο Βρουσάι και ο Τιάγκο Σίλβα πίσω από τον Χασάν.
Ο Παναιτωλικός κατέβηκε με τερματοφύλακα τον Μελίσσα, δεξί μπακ τον Τζανακάκη, αριστερό τον Περέιρα και στόπερ τους Βάντερσον – Μαλή. Τριάδα στη μεσαία γραμμή με Λιάβα, Τσιγγάρα και Άλβαρες, δεξί εξτρέμ τον Γιάκολις, αριστερό τον Αριγίμπι και φορ τον Αζάντι.
sport24
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εντυπωσιακές εικόνες: Το ηφαίστειο Κιλαουέα της Χαβάης εκτοξεύει λάβα σε νέα έκρηξη
- Επικό ΒΙΝΤΕΟ ΑΙ με τον «ναρκομανή» Ζελένσκι στις ΗΠΑ που έχει γονατίσει το διαδίκτυο
- Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία 310 Κιάτο – Αίγιο: Λεωφορείο παρέλαβε τους επιβάτες
- Το μυστηριώδες βουητό που «δεν θα έπρεπε να υπάρχει» σε πόλη των ΗΠΑ
- Νετανιάχου: «Το πέρασμα της Ράφα θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας»
- «Φρικιαστικό και ακαλαίσθητο»: Αντιδράσεις για το κτίριο που είναι αφιερωμένο στον Ομπάμα, vid
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης, όσο και αν επιχειρεί επικοινωνιακά να παρουσιάσει ότι η κυβέρνησή του είναι «δίπλα στον πολίτη», αποτυγχάνει παταγωδώς
- Σοκ στην Κίνα: Γυναίκα ξύπνησε από κώμα και αποκάλυψε ότι ο φίλος της…την κακοποιούσε!
- Αστυνομικός αρπάζει σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου από διαδηλώτρια, vid
- Απατεώνες βγάζουν περιουσία πουλώντας θαυματουργές προσευχές που δημιουργούνται από ΑΙ!