Νέο ΣΟΚ στον αθλητισμό! Νεκροί ακόμα δύο ποδοσφαιριστές από ανακοπή! «ΠΑΓΩΜΑΡΑ» από τα ΒΙΝΤΕΟ

Μακραίνει δυστυχώς η μαύρη λίστα με τους θανάτους αθλητών στα γήπεδα - Τι προκαλεί όλους αυτούς τους χαμούς;;;

Θρήνος στο αλγερινό ποδόσφαιρο!

Ο 30χρονος αμυντικός της Μουλούντια), Σοφιάν Λουκάρ, υπέστη καρδιακή προσβολή και άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων (APS), ο εκλιπών χτύπησε ύστερα από σύγκρουση που είχε με τον τερματοφύλακά της Οράν.

Όταν ελέγχθηκε από το ιατρικό τιμ διαπιστώθηκε πως ήταν πανέτοιμος λίγα λεπτά αργότερα να επιστρέψει στο γήπεδο.

Ωστόσο, δέκα λεπτά αργότερα κατέρρευσε ανεξήγητα μόνος του δίχως να προηγηθεί κάποιο άλλο δυνατό μαρκάρισμα.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά πέθανε ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν έπειτα από καρδιακή προσβολή.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τον πρόδωσε η καρδιά του παραμένουν αδιευκρίνιστες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Αυτό που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο σοκ είναι ένα βίντεο που κάνει τον γύρω του διαδικτύου και καταγράφει τους απαρηγόρητους συμπαίχτες του να έχουν ξεσπάσει σε λυγμούς:

Οι τραγωδίες όμως δεν σταματούν εδώ!

Την τελευταία του πνοή άφησε ύστερα από καρδιακή προσβολή που υπέστη στην προθέρμανση, 29χρονος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα του Ομάν.

Ο Μουκχαλέντ Αλ-Ρακαντί έχασε τη ζωή του την Πέμπτη (23/12) στο πλαίσιο των υποχρεώσεών του με την ομάδα του, Muscat FC. Ο άτυχος παίκτης υπέστη έμφραγμα κατά το ζέσταμα πριν απ’ τον αγώνα με την Suwaiq και παρότι μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, δεν τα κατάφερε.

Τα 2 παραπάνω θλιβερά περιστατικά έρχονται να προστεθούν σε μία σειρά από τραγωδίες μέσα στα γήπεδα που έχουν συνταρράξει τον παγκόσμιο αθλητισμό το 2021 και που σχετίζονται με καρδιοπάθειες.

Ορισμένες περιπτώσεις «χτύπησαν», με ευτυχώς όχι μοιραία κατάληξη, και μερικά από τα κορυφαία πρωταθλήματα του πλανήτη (χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Αγουέρο της Μπαρτσελόνα και του Victor Lindelof της Μαν. Γιουνάιτεντ).

Σε προηγούμενο άρθρο μας σας είχαμε παρουσιάσει μερικές μόνο από τις καταρρεύσεις αθλητών (δηλαδή ΥΓΙΩΝ ανθρώπων), ο αριθμός των οποίων έχει ανεξήγητα εκτοξευτεί.

Τι συμβαίνει λοιπόν;;;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί