Νέο πρόβλημα με Σάκχοφ στην ΑΕΚ!

Μια ακόμα «αναποδιά» σε αγωνιστικό επίπεδο έχει ν’ αντιμετωπίσει η ΑΕΚ. Όπως έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Γεβγέν Σάκχοφ, έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο. Ξεκίνησε θεραπεία λοιπόν την Τρίτη και πλέον θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της επανέναρξης των play-off με τον Ολυμπιακό. Κατά […]

Μια ακόμα «αναποδιά» σε αγωνιστικό επίπεδο έχει ν’ αντιμετωπίσει η ΑΕΚ. Όπως έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Γεβγέν Σάκχοφ, έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δεύτερου βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο.

Ξεκίνησε θεραπεία λοιπόν την Τρίτη και πλέον θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της επανέναρξης των play-off με τον Ολυμπιακό.

Κατά τ’ άλλα, από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης απουσίασαν και οι Τσιγκρίνσκι-Γαλανόπουλος (που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα), ενώ εκτός Σπάτων ήταν φυσικά και οι διεθνείς.

Οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν χωρίς προβλήματα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προπόνηση της Τετάρτης, που είναι προγραμματισμένη στις 11:00.

Από sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί