«Νέες επαφές Ολυμπιακού-Πόρτο για Σεμέδο, τι χωρίζει τις δύο ομάδες»

Νέος κύκλος επαφών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πόρτο για τον Σεμέδο, σύμφωνα με τους Πορτογάλους.Η έγκυρη «Abola» κάνει λόγο για διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τους «δράκους», επισημαίνοντας ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος παρουσιάζονται πλέον πιο ανοιχτοί στις συζητήσεις οι οποίες γίνονται.«Μάθετε τι χωρίζει τον Ρούμπεν Σεμέδο από τη μετακίνησή του στην Πόρτο», είναι ο τίτλος […]

Νέος κύκλος επαφών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πόρτο για τον Σεμέδο, σύμφωνα με τους Πορτογάλους.
Η έγκυρη «Abola» κάνει λόγο για διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τους «δράκους», επισημαίνοντας ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος παρουσιάζονται πλέον πιο ανοιχτοί στις συζητήσεις οι οποίες γίνονται.
«Μάθετε τι χωρίζει τον Ρούμπεν Σεμέδο από τη μετακίνησή του στην Πόρτο», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός θέτει ως προϋπόθεση να μπει σε ενδεχόμενη συμφωνία μια ρήτρα 7.5 εκατομμυρίων ευρώ. Την ώρα, που η Πόρτο τον κοστολογεί στα 5,5 εκατ. ευρώ, κρίνοντας δίκαιο το συγκεκριμένο ποσό, βάσει των δεδομένων, που έχουν διαμορφωθεί.
Υπενθυμίζεται ότι εδώ και καιρό έχει μείνει με ελάχιστες επιλογές στα στόπερ ο Κονσεϊσάο. Ο Μαρκάνο θα λείψει για καιρό ακόμα, ο ηγέτης της άμυνάς της, Πέπε, ο οποίος βρίσκεται στα 38, είναι στα… πιτς εδώ και καιρό, ενώ ο Εμπεμπά έχει πλησιάζει την πόρτα της εξόδου μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Υπάρχει και ο Καρντόσο, ο οποίος δεν εμπνέει σιγουριά για βασική λύση. Παρότι είναι βασικός στα τελευταία παιχνίδια.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί