Νέα κόντρα Super League – ΕΠΟ

Η Super League απέρριψε τον κανονισμό επιτήρησης της ΕΠΟ ενώ όλες οι ΠΑΕ θα τοποθετηθούν τις επόμενες μέρες για τον κανονισμό αδειοδότησης.

Μια ακόμη κόντρα έρχεται να προστεθεί ανάμεσα σε Super League και ΕΠΟ και αυτή τη φορά έχει να κάνει με τη διαφωνία της διοργανώτριας αρχής στην πρόταση της ΕΠΟ για την επιτήρηση των ομάδων της Super League κάθε τρεις μήνες με ελέγχους στα οικονομικά των ΠΑΕ.

Από την Super League σημειώνουν ότι έχουν ορκωτούς λογιστές που ελέγχουν την κάθε ΠΑΕ και δεν χρειάζεται αυτή η επιτήρηση.

Όσον αφορά για τις προτάσεις της ΕΠΟ για την αδειοδότηση για τη σεζόν 2019-20 η Super League αποφάσισε να τις εξετάσει και να τοποθετηθεί σε νέο Δ.Σ.

Στο Δ.Σ. της λίγκας επίσης αποφασίστηκε και η διεξαγωγή φιλικού στις 20 Μαρτίου για τους πυρόπληκτους και ανάληψη από την πλευρά της Λίγκας των εξόδων για τη διενέργεια ελέγχου ντόπινγκ στην περιφέρεια. Τέλος, εγκρίθηκε και το πρόγραμμα από την 12η έως την 15η αγωνιστική.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League:

1/ Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι ο προτεινόμενος από την ΕΠΟ κανονισμός επιτήρησης δε γίνεται αποδεκτός, καθώς ήδη όλες οι ομάδες ελέγχονται από ορκωτούς λογιστές, αλλά και θα ελέγχονται, σύμφωνα με προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ. της Super League, από ελεγκτικό μηχανισμό Διεθνούς Οίκου.

Σε Διοικητικό Συμβούλιο, εντός των προσεχών ημερών, όλες οι ΠΑΕ θα τοποθετηθούν επί του Κανονισμού Αδειοδότησης.

2/ Εγκρίθηκε το αγωνιστικό πρόγραμμα 12ης-15ης αγωνιστικής Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

3/ Θα πραγματοποιηθεί προσεχώς συνάντηση με τις χορηγούς εταιρείες Σουρωτή Α.Ε. και Μακεδονία Παλλάς Α.Ε.

4/ Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Κανονισμός Παρατηρητών.

5/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η διενέργεια ελέγχων από το ΕΣΚΑΝ και στην περιφέρεια.

6/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η διεξαγωγή φιλικού αγώνα υπέρ των πυρόπληκτων στις 20 Μαρτίου 2019, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ».

sport24.gr

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...