NBA: “Stop” σε ανεμβολίαστους παίκτες σε αγώνες στη Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο

Όσοι παίκτες δεν έχουν κάνει το εμβόλιο δεν θα μπορούν να παίζουν σε αγώνες που διεξάγονται στις δύο πόλεις των ΗΠΑ.

Μεγάλο πρόβλημα θα δημιουργηθεί σε παίκτες του NBA που δεν έχουν εμβολιαστεί για τον κορονοϊό. Όπως ανακοίνωσε η Λίγκα, σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν σε Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο τα μέλη των ομάδων –συμπεριλαμβανομένων των παικτών– σε Νιού Γιόρκ Νικς, Μπρούκλιν Νετς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι για να παίξουν.

Στη Νέα Υόρκη, από τις 13 Σεπτεμβρίου, κανένα άτομο άνω των 12 ετών δεν θα επιτρέπεται να εισέλθει σε «ορισμένες κλειστές εγκαταστάσεις» μέσα στην πόλη.

Η απαγόρευση περιλαμβάνει το Barclays Center των Νετς και το Madison Square Garden, των Νικς, καθώς και τα άλλα κλειστά γυμναστήρια.

Συγκεκριμένα, δεν θα μπαίνουν άτομα μέσα χωρίς την προσκόμιση απόδειξης για λήψη τουλάχιστον μίας δόσης του εμβολίου COVID-19, εκτός εάν υπάρχει εγκεκριμένη ιατρική ή θρησκευτική απαλλαγή. Οι νόμοι πάντως ισχύουν μόνο για τους παίκτες των Νικς, Νετς και Γουόριορς και όχι για τα μέλη των ομάδων που επισκέπτονται για να παίξουν κόντρα σε αυτές τις ομάδες.

Το NBA με υπόμνημα που έστειλε στις ομάδες ενημέρωσε πως μέχρι τις 03/09 θα πρέπει να μεταφέρουν τις πληροφορίες σε κάθε παίκτη του ρόστερ τους που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένος. Παράλληλα, θα πρέπει να ενημερώσουν το γραφείο του πρωταθλήματος συγκεκριμένα ποιοι παίκτες δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί πλήρως.

(Πηγή: sputniknews. gr / photo: eurokinissi )

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί