NBA: Χάνουν επ’ αόριστον τον Εμπίντ οι Σίξερς – Υπέστη οφθαλμολογικό κάταγμα

Ο Καμερουνέζος σέντερ δεν θα αγωνιστεί σίγουρα στην έναρξη της ημιτελικής σειράς της Ανατολής με τους Μαϊάμι Χιτ.

Χωρίς τον ηγέτη τους, Τζοέλ Εμπίντ θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους τελικούς της Ανατολικής Περιφέρειας, απέναντι στους Μαϊαμι Χιτ οι Φιλαδέλφεια Σίξερς.

O Καμερουνέζος πάουερ φόργουορντ και υποψήφιος για του MVP της σεζόν υπέστη οφθαλμολογικό κάταγμα στο Game 6 του πρώτου γύρου των πλέι οφ με τους Τορόντο Ράπτορς και πιθανώς να χρειαστεί να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Προς το παρόν παραμένει άγνωστος ο χρόνος της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση, με τους Σίξερς να χάνουν τον κορυφαίο παίκτη της λίγο πριν την έναρξη της ημιτελικής σειράς με τους Χιτ.

Ο Εμπίντ τραυματίστηκε 4 λεπτά πριν τη λήξη του 6ου αγώνα στο Τορόντο με το σκορ στο 119-90, όταν ο Πασκάλ Σιάκαμ σε προσπάθεια για λέι απ βρήκε με τον αγκώνα του στο πρόσωπο τον Εμπίντ. Ο Πολ Ριντ αντικατέστησε άμεσα τον Εμπιντ στην πεντάδα των Σίξερς, αλλά η ζημιά… είχε γίνει, αφού υπέστη και ελαφριά διάσειση. Όπως ενημέρωσαν οι Σίξερς νεότερα θα υπάρξουν σε μία εβδομάδα, όταν και θα επανεξεταστεί ο Εμπίντ για να κριθεί αν θα επιστρέψει, έστω με προστατευτική μάσκα ή θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο.

(protothema. gr / photo: video screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί