Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην 11άδα που είδαμε στη νίκη με το Κόσοβο εκτός έδρας ενώ θα υπάρξει και ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι με το Κόσοβο την Κυριακή ξανά στο Πανθεσσαλικό.
Η Εθνική – σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΠΟ – είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του θεσμού, μετά την ήττα 1-0 από την Εσθονία στις 18 Νοεμβρίου 2018 εντός έδρας. Μάλιστα η Εθνική δεν έχει δεχτεί γκολ στα έξι τελευταία. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Εθνική ξεκίνησε όμιλο διοργάνωσης με τρεις νίκες, όπως βέβαια θέλει να κάνει και τώρα.
Ήταν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Το φθινόπωρο του 2016 ξεκινούσε με νίκες επί Γιβραλτάρ 4-1 εκτός, Κύπρου 2-0 εντός και Εσθονία 2-0 εκτός. Τώρα το εμπόδιό είναι η Κύπρος, που έχει έναν βαθμό από τα δύο πρώτα παιχνίδια στην έδρα της.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ο ΥΠΕΞ του Ιράν λέει ότι λαμβάνει “μέσω φίλων” μηνύματα από τον Αμερικανό ειδικό απεσταλμένο Στιβ Γουίτκοφ
- Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας
- Δίωξη για ανθρωποκτονία εις βάρος της 77χρονης για τον θάνατο του 82χρονου συζύγου της στα Κουφάλια
- Ο e-ΕΦΚΑ παρουσίασε το νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα – Ψηφιακή αναβάθμιση για πολίτες και επιχειρήσεις
- Έκτακτη τηλεδιάσκεψη για την Ενέργεια – Ισχυρή σύσταση στα κράτη-μέλη για το Σχέδιο Δέκα Σημείων
- Το Ιράν έχει τη βούληση να βάλει τέλος στον πόλεμο αλλά ζητά εγγυήσεις, σύμφωνα με τον Πεζεσκιάν
- Δεν είναι… νυχτερινό κλαμπ, αλλά αυτοκινητόδρομος στην Κίνα, Vid
- Οι ΗΠΑ εμπρός σε ένα μεγάλο δίλημμα – Τι θα πράξουν;
- Ανοιχτά τα σχολεία στην Αττική αύριο, κλειστά τα νυχτερινά – Ισχυρές συστάσεις
- Χρ. Κέλλας: Είμαστε διατεθειμένοι να λάβουμε κάθε απαραίτητο μέτρο για τη στήριξη των αγροτών









