Μπορεί ο Ντιέγκο Μαραντόνα να έφυγε από κοντά μας στις 25 Νοεμβρίου, αλλά οι εκατομμύρια θαυμαστές του ανά τον κόσμο δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ. Αυτό ισχύει σε πολλαπλάσιο βαθμό για τους φίλους της Νάπολι, που έζησαν μεγάλες στιγμές όσο εκείνος μεγαλουργούσε με τη φανέλα των «παρτενοπέι».
Στην πόλη της νότιας Ιταλίας δημιουργήθηκε ένας ναός λατρείας για τον θρύλο του ποδοσφαίρου. Η χρηματοδότηση δεν έγινε με κανένα… κρατικό ή δημοτικό κονδύλι, παρά μόνο με το υστέρημα ντόπιων φίλων του ποδοσφαίρου και της Νάπολι. Στα εγκαίνια το «παρών» έδωσε και ο γιος του, Ντιέγκο Αρμάνο Τζούνιορ. Άλλωστε μεταξύ των εκθεμάτων στο «ναό» είναι και μια τοιχογραφία με αγκαλιά του ιδίου με τον πατέρα του.
«Είμαι περήφανος για τον πατέρα μου. Πολλοί μιλούν άσχημα για εκείνον, ακόμη και τώρα που πέθανε, αλλά ήταν ο πιο καλοσυνάτος άνθρωπος του κόσμου. Οι φίλοι της Νάπολι τον αγάπησαν πολύ και χαίρομαι πολύ που δεν τον ξεχνούν», τόνισε ο γιος του Ντιέγκο.
sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν δύο άνδρες
- Μητσοτάκης: Τα βιβλία που επέλεξε να διαβάσει στις γιορτές ο πρωθυπουργός – “Από πού να ξεκινήσω;”
- Νέες καραβιές μεταναστών στα νότια της Κρήτης – Εντοπίστηκαν συνολικά 70 άτομα
- Τουρκία: Δύο Γάλλοι πολίτες ήταν μεταξύ των θυμάτων από τη συντριβή του Falcon 50
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου Αττικής μετά τις έντονες βροχοπτώσεις
- Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Βαρδούσια: Χωρίς τις αισθήσεις τους εντοπίστηκαν οι αγνοούμενοι ορειβάτες – Μαζί τους και μία γυναίκα
- Η μεγάλη αλήθεια που αναγκάστηκαν να παραδεχτούν εχθρικές προς την Ρωσία χώρες
- Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αντώνης Κοκορίκος σε ηλικία 67 χρονών
- Για δημοψήφισμα μιλά ο Ζελένσκι σε σχέση με το ουκρανικό ζήτημα – Τι ζητά από την Ρωσία
Κύρια Θέματα









