Μπύρες στους τερματοφύλακες που νίκησε ο Μέσι!

Ευρηματική κίνηση από εταιρεία μπύρας, με τους Τζόρβα, Γκαλίνοβιτς, Προτό να δέχονται το σχετικό… δώρο-πικάρισμα.Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία καθώς έφτασε τα 644 γκολ με την Μπαρτσελόνα και ισοφάρισε το σχετικό ρεκόρ του Πελέ με έναν και μόνο σύλλογο! Αυτό θέλησε να εκμεταλλευτεί η εταιρεία μπύρας «Budweiser», η οποία αποτελεί χορηγό του Αργεντινού σούπερ σταρ […]

Ευρηματική κίνηση από εταιρεία μπύρας, με τους Τζόρβα, Γκαλίνοβιτς, Προτό να δέχονται το σχετικό… δώρο-πικάρισμα.
Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε ιστορία καθώς έφτασε τα 644 γκολ με την Μπαρτσελόνα και ισοφάρισε το σχετικό ρεκόρ του Πελέ με έναν και μόνο σύλλογο!

Αυτό θέλησε να εκμεταλλευτεί η εταιρεία μπύρας «Budweiser», η οποία αποτελεί χορηγό του Αργεντινού σούπερ σταρ και είχε μια έξυπνη ιδέα για να τον τιμήσει. Τι έκανε; Έστειλε από ένα μπουκάλι μπύρας σε κάθε τερματοφύλακα για κάθε γκολ που δέχτηκε από τον Λιονέλ Μέσι. Το μπουκάλι πάνω θα αναφέρει και ποιος αριθμός γκολ στην καριέρα του Μέσι με την Μπαρτσελόνα ήταν.

Ανάμεσα στους… εκλεκτούς και οι πρώην κίπερ του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Τζόρβας και Μάριο Γκαλίνοβιτς, όπως και αυτός του Ολυμπιακού, Σίλβιο Προτό. Την ίδια ώρα, ο Ίκερ Κασίγιας θα έχει την τιμητική του αφού θα λάβει τα περισσότερα μπουκάλια και συγκεκριμένα 17.

Θυμηθείτε κάποιες από τις «μάχες» Μέσι – Κασίγιας:

sportfm

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί