Μπράτσος: «Οι προϋποθέσεις για να χαλάσουμε τη φιέστα της ΑΕΚ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Προπονητή του Βόλου στο METROPOLIS:

«Περιμένουμε να τελειώσει η ομάδα για να ξεκινήσουμε τις διακοπές μας. Το μυαλό μας όμως είναι πρώτα στο παιχνίδι της Κυριακής. Το καθήκον μας είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, σε ένα παιχνίδι που όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω μας. Είναι μια ευκαιρία για να δείξει ο καθένας τον καλό του εαυτό. Εμείς καθ’ όλη τη χρονιά δεν είχαμε προβλήματα, ήταν όλοι πάντα ενεργοποιημένοι και έδιναν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό, ακόμη και να μην είχαμε βαθμολογικό κίνητρο».

Για το ματς με την ΑΕΚ:«Σίγουρα εμείς είμαστε μια ομάδα που έχουμε πάρει αποτελέσματα κόντρα και στις τρεις μεγάλες ομάδες, αλλά έχουμε κάνει και ήττες βαριές. Πρέπει να υπάρχουν τρεις προϋποθέσεις. Να είμαστε συγκεντρωμένοι εμείς, οι αντίπαλος να μην είναι καλά ή να είναι επαναπαυόμενός και τρίτον να είμαστε τυχεροί. Αν συμβούν αυτά έχουμε πολλές πιθανότητες. Αν δεν συντρέξει κάτι από αυτά, μειώνονται οι πιθανότητές μας».

Τέλος, για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό:«ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός είναι δύο ομάδες πρωταθλητισμού, που βγήκαν από τον στόχο τους πολύ νωρίς. Τώρα διεκδικούν το καλύτερο δυνατό. Τα βαθμολογικά δεδομένα είναι υπέρ του Ολυμπιακού αλλά θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν και την έδρα. Αν ο ΠΑΟΚ την εκμεταλλευτεί την έδρα του μπορεί να γυρίσει το αποτέλεσμα υπέρ της. Παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα έχει… τακτική. Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι που θα απολαύσουν οι θεατές».

eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί