Μπο Χένρικσεν: «Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Δηλώσεις πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ για το Conference League, έκανε ο προπονητής των Δανών, Μπο Χένρικσεν, ο οποίος αποκάλεσε τον «δικέφαλο του Βορρά» πολύ δυνατό αντίπαλο, ενώ χαρακτήρισε του Θεσσαλονικείς ως την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ελλάδας. Οι δηλώσεις του προπονητή της Μίντιλαντ:«Ο ΠΑΟΚ είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, η πιο φορμαρισμένη. Έχει ένα […]

Δηλώσεις πριν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ για το Conference League, έκανε ο προπονητής των Δανών, Μπο Χένρικσεν, ο οποίος αποκάλεσε τον «δικέφαλο του Βορρά» πολύ δυνατό αντίπαλο, ενώ χαρακτήρισε του Θεσσαλονικείς ως την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ελλάδας.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Μίντιλαντ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, η πιο φορμαρισμένη. Έχει ένα πολύ καλό αήττητο σερί 14 αγώνων χωρίς ήττα και φυσικά τα παιχνίδια θέλουν προσοχή. Περιμένω δυο σπουδαίες αναμετρήσεις και ελπίζω οι παίκτες μου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις», τόνισε αρχικά ο 47χρονος τεχνικός και συνέχισε λέγοντας:

«Έχουμε μελετήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Είναι μια ομάδα που επιτίθεται καλά και έχει αρκετούς τρόπους να σκοράρει. Δεν είναι τυχαία η πορεία της μέχρι στιγμής στην σεζόν. Έχει πολλούς και έμπειρους παίκτες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχουμε δει αρκετά παιχνίδια του ΠΑΟΚ και έχουμε βγάλει τα συμπεράσματα μας. Ελπίζω η ομάδα μου να βγει στο γήπεδο και να τα δώσει όλα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, που είδαμε και κόντρα στην Κοπεγχάγη ότι μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα, ειδικά στις αντεπιθέσεις».

sportfm/ ΦΩΤΟ videosceenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί