Μπερτομέου: «Είμαστε αισιόδοξοι για ένα ποσοστό φιλάθλων στο Final Four»

ια την παρουσία ενός ποσοστού φιλάθλων στο Final Four της EuroLeague που θα διεξαχθεί στην Κολωνία (28-30 Μαΐου), αισιοδοξεί ο Ζόρντι Μπερτομέου. Όπως παραδέχτηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της διοργάνωσης σε συνέντευξή του στο «Associated Press», οι ιθύνοντες της EuroLeague Basketball εξετάζουν ακόμα το πώς θα πραγματοποιηθεί το φετινό Final Four. Mε τις προσπάθειες […]

ια την παρουσία ενός ποσοστού φιλάθλων στο Final Four της EuroLeague που θα διεξαχθεί στην Κολωνία (28-30 Μαΐου), αισιοδοξεί ο Ζόρντι Μπερτομέου.

Όπως παραδέχτηκε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της διοργάνωσης σε συνέντευξή του στο «Associated Press», οι ιθύνοντες της EuroLeague Basketball εξετάζουν ακόμα το πώς θα πραγματοποιηθεί το φετινό Final Four. Mε τις προσπάθειες για παρουσία κόσμου να συνεχίζονται.

«Φυσικά δεν θα δούμε γεμάτο το γήπεδο. Αυτό είναι δεδομένο. Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να πούμε αν θα επιτραπεί η είσοδος φιλάθλων στο γήπεδο, αλλά το πιο σημαντικό -αυτό που μας απασχολούσε περισσότερο από κάθε τι άλλο στην αρχή της σεζόν- ήταν αν θα είμαστε σε θέση να παίξουμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Παραμένουμε αισιόδοξοι ότι ένα ποσοστό φιλάθλων θα μπορέσει να δει από κοντά το Final Four. Οπότε, αυτό που εξετάζουμε τώρα είναι το πώς θα διαχειριστούμε το γεγονός ότι θα πρόκειται για ένα διαφορετικό Final Four σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, όπου αποτελούσε συνήθως το μεγάλο πάρτι του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τη ”βιτρίνα” του. Τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες θα προσπαθήσουμε να δούμε πώς θα το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πώς θα είμαστε κοντά στους φιλάθλους, αν δεν μπορούν να είναι εκείνοι μαζί μας», τόνισε ο Μπερτομέου.

Ταυτόχρονα, χαρακτήρισε ως ρεαλιστικό το ενδεχόμενο η επόμενη σεζόν να ξεκινήσει με φιλάθλους στις εξέδρες.

«Δεν πρόκειται για αισιοδοξία. Είναι ρεαλιστικό. Δεν μπορούμε να μείνουμε για ακόμα μία σεζόν μακριά από τους φιλάθλους. Χωρίς την εμπειρία να τους έχουμε στην αρένα μας. Τουλάχιστον στην Ευρώπη, ένα από τα πράγματα που καθορίζουν ή περιγράφουν το άθλημά μας είναι το πάθος των οπαδών μας. Ο καταπληκτικός κόσμος που έχουμε είναι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα. Σημαίνει πολλά για εμάς όταν δεν μπορούμε να τον έχουμε κοντά μας», ολοκλήρωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της EuroLeague Basketball.

sportfm, φωτο Pexels

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί