Μπαρτσελόνα: «Εμείς υπολογίζουμε στον Μέσι και για το μέλλον…»

Ο Μέσι έφτασε σε σημείο να μην αντέχει άλλο το βάρος των απαιτήσεων και των ευθυνών που τον βαραίνουν στους «μπλαουγκράνα» έχοντας αισθανθεί απόλυτα μόνος σε όλη αυτή την προσπάθεια για να πετύχει το κλαμπ τους στόχους του.

Στο γενικότερο πλαίσιο ανακατατάξεων και νέας τάξης πραγμάτων με τον Κούμαν στον πάγκο, ο Μέσι ανέφερε ότι θέλει να φύγει σε μια εξέλιξη που σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Η Μπαρτσελόνα του υπενθυμίζει πως υπάρχει συμβόλαιο σε ισχύ, πως ο όρος για ελεύθερη μεταγραφή έχει λήξει από τον Ιούνιο και γενικότερα κάνει μια προσπάθεια να τον κρατήσει, παρά το γεγονός πως εκείνος αρνείται να πάει για εργομετρικά και να ξεκινήσει προετοιμασία.

«Εσωτερικά δουλεύουμε πολύ όλες αυτές τις ώρες για την καλύτερη δυνατή κατάληξη με τον Μέσι και την ομάδα μας. Έχουμε πει πολλές φορές και εμείς ως διοίηση και ο Κούμαν και ο πρόεδρος ότι βασιζόμαστε στον Μέσι για το μέλλον, όπως ακριβώς όμως υπολογίζουμε και τον Τρινκάο για τα επόμενα χρόνια. Μακάρι το νέο μας απόκτημα να καταφέρει να παίξει δίπλα στον κορυφαίο όλων των εποχών στον κόσμο.

Κάτι τέτοια συμβαίνουν και μακάρι να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τη βαριά ήττα με την οποία κλείσαμε τη σεζόν. Θέλουμε να ξαναχτίσουμε κάτι γύρω από τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου» ήταν τα λόγια του Πλάνες.

(protothema – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί