Μπαλτάκος για τελικό Κυπέλλου: «Δεν αποκλείω να γίνει διπλός»

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στο Metropolis:

«Εάν ξέραμε με σαφήνεια ποιος παρεμποδίζει την διεξαγωγή του τελικού θα το λέγαμε. Εάν παρατηρήσει όμως κανείς τα γεγονότα από την αρχή, θα δει ότι στην Κύπρο είχαμε συμφωνήσει σε όλα με την ομοσπονδία της Κύπρου. Και μας απάντησαν οι άνθρωποι πως υπήρχε συμφωνία και με την αστυνομία που θα θέσει όρους. Όπως κάνει και η ελληνική αστυνομία. Δεν μας είπαν όμως ποτέ ότι η Κυπριακή αστυνομία θα πει όχι. Έβγαλαν ανακοίνωση και είπαν πως ζήτησαν στοιχεία από την ελληνική αστυνομία και με εκείνα τα στοιχεία αρνήθηκαν την διεξαγωγή του αγώνα. Το είπαν οι Κύπριοι. Στην Κύπρο τι επεισόδια θα μπορούσαν να γίνουν;

Μετά έρχεται ο δήμαρχος Βόλου, ο Μπέος. Από εμάς η συμφωνία με τις προσκλήσεις είχε αποφασιστεί ότι θα τηρηθεί. Όμως στην πορεία ο Δήμαρχος άλλαξε την απόφασή του. Τον αφήσαμε έξω από την σύσκεψη για τα μέτρα τάξεως γιατί δεν ήταν αρμοδιότητα του δήμου να είναι παρόντες εκεί εκπρόσωποί του. Και λίγο αργότερα είπε πως δεν δίνει το γήπεδο επειδή παρεξηγήθηκε όπως μου μεταφέρεται», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

Αν πιστεύει πως ευθύνεται ο Λευτέρης Αυγενάκης, Υφυπουργός αθλητισμού: «Δεν το ξέρω. Εάν είχα στοιχεία θα το έλεγα αμέσως. Εμείς το διοργανώνουμε, πως θα το σαμποτάρουμε; Είναι πολλές οι συμπτώσεις. Στο γήπεδο της Λάρισας έπαιξε ο Ηρακλής Λάρισας με τον ΠΑΟΚ Β. Ρωτήσαμε τον ΠΑΟΚ και μας είπε πως δεν υπάρχει θέμα με το συγκεκριμένο γήπεδο και θα μπορούσε να γίνει στην Λάρισα ο τελικός. Η πυροσβεστική όμως, άγνωστο γιατί, μας είπε ότι θέλει να γίνουν έργα για ένα μήνα. Αφού χρειάζονται να γίνουν έργα στην Λάρισα, το ερώτημα είναι πως η πυροσβεστική δίνει άδεια για να παίξει εκεί ο Ηρακλής Λάρισας για την Λίγκα 2; Δίνει παράνομα έγκριση η Πυροσβεστική για το γήπεδο της Λάρισας;».
Συνέχισε λέγοντας: «Η ΕΠΟ όμως δεν έχει οπαδούς. Είναι κάτι που αφορά την Κυβέρνηση. Εχει η ΕΠΟ αστυνομία; Οχι φυσικά. Εμείς όμως θα εξαντλήσουμε τις δυνατότητες μας, θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει ο τελικός. Και ο τελικός θα διεξαχθεί. Η διοίκηση της ΕΠΟ δεν θα πληγεί. Εχει μία φθορά ήδη, όμως υπάρχουν μερικοί που ενδιαφέρονται να πληγεί η διοίκηση της ΕΠΟ. Στον Βόλο πως θα γυρίσουμε πίσω; Μόνο εάν αλλάξει γνώμη ο δήμαρχος. Είχαμε συμφωνήσει με τον Μπέο για τις 400 προσκλήσεις και ζητήσαμε και έξτρα προσκλήσεις για τους χορηγούς που τους θέλουμε στον τελικό».

Aν είναι στον αέρα το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού: «Όχι δεν είμαστε ακόμη, δεν έχουμε κάτι το χειροπιαστό αυτή την στιγμή. Εμείς θα κάνουμε και άλλες προσπάθειες. Εμείς θα κερδίσουμε αυτή την μάχη και αυτοί που πιστεύουν ότι δεν θα γίνει τελικός Κυπέλλου θα απογοητευτούν. Δεν αποκλείω τίποτα ακόμη και τον διπλό τελικό εάν οι ομάδες πουν ναι. Οι φίλαθλοι θα είναι παρόντες. Δεν χρειάζεται να γίνει μετακίνηση των φιλάθλων. Αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που λέει η ανακοίνωση. Οτι ο τελικός θα γίνει. Απαιτείται η συμφωνία των δύο ομάδων. Πρέπει να συμφωνήσουν οι ομάδες. Εμείς μιλάμε με τις ομάδες. Στο ΟΑΚΑ δεν θέλει να παίξει ο ΠΑΟΚ για λόγους που τους γνωρίζουμε και τους έχουμε αναλύσει στο πρόσφατο παρελθόν. Δεν μπορεί να παίζει συνέχεια στην πόλη των αντιπάλων του ο ΠΑΟΚ. Είχα κάνει μία προφορική προσέγγιση χωρίς όμως αποτέλεσμα, όμως επιστολή στο ΟΑΚΑ δεν στείλαμε».

photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί