Μπαίνουν ξανά στη μάχη Τσιτσιπάς-Τζόκοβιτς

Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς επιστρέψουν στο κεντρικό κορτ της Ρώμης, στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (15/05), προκειμένου να ολοκληρώσουν το μεταξύ τους προημιτελικό του Masters της «αιώνιας πόλης»,

O προημιτελικός, λόγω της βροχής, διακόπηκε χθες βράδυ (14/05) κι ο Έλληνας πρωταθλητής είχε πάρει το πρώτο σετ με 6-4 και προηγείτο στο δεύτερο με 2-1 στα game.

Μπορεί ο 23χρονος τενίστας να έχει ξεκινήσει καλύτερα και να έχει ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στο νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά το σημερινό ματς είναι ένα εντελώς νέο παιχνίδι, στο οποίο ο «Νολε» αναμένεται να βγάλει αντίδραση για να μπορέσει να το διεκδικήσει μέχρι το τέλος.

Ο Τσιτσιπάς από την πλευρά του καλείται να διατηρήσει την εξαιρετική συγκέντρωση με την οποία μπήκε στον αγώνα, έτσι ώστε να φτάσει στο στόχο του και να προκριθεί στους ημιτελικούς του Internazionali BNL d’Italia.

Ο νικητής του αγώνα θα πάρει μόνο μερικές ανάσες, καθώς θα επιστρέψει το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο κορτ, προκειμένου ν΄ αντιμετωπίσει έναν εκ των Ρούμπλεφ-Σονέγκο, που θα παίξουν επίσης το πρωί για το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στην τετράδα.

Οι Ράφαελ Ναδάλ και Ρέιλι Όπελκα κατάφεραν χθες να ολοκληρώσουν τους προημιτελικούς τους και θα μονομαχήσουν το μεσημέρι (15:00) για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Πρόκειται για την πρώτη τους συνάντηση στο tour και έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε με ποιον τρόπο θα αντιμετωπίσει ο Ναδάλ το τρομακτικό σερβίς του Αμερικανού που έχει ήδη βγάλει 77 άσους στα προηγούμενα τέσσερα ματς που έδωσε στο τουρνουά, χωρίς να έχει χάσει σετ και break στο σερβίς του.

naftemporiki/ photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί