Μπάγερν: Τα νούμερα των Βαυαρών προκαλούν τρόμο

O Χανς-Ντίτερ Φλικ συμπληρώνει ένα χρόνο στην Μπάγερν και οι Βαυαροί προκαλούν τρόμο στους αντιπάλους τους εντός και εκτός Γερμανίας.

Ο 55χρονος κόουτς ανέλαβε αμέσως μετά τον Κόβατς και έβαλε τη δική του ταυτότητα στους κόκκινους του Μονάχου. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα έχουν κάνει μέσα στο 2020 ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και η παρέα του.

Πάμε να ρίξουμε μία ματιά στους αριθμούς που προκαλούν ζάλη. Συνολικά από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα η Μπάγερν έχει δώσει συνολικά 36 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και μετρά 34 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι η ευχέρεια που διαθέτει η γερμανική ομάδα στο σκοράρισμα σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές αμυντικές της επιδόσεις. Σε αυτούς τους 36 αγώνες η Μπάγερν έχει πετύχει 120 γκολ και έχει δεχτεί 32. Κάτι που σημαίνει ότι σκοράρει 3,33 γκολ ανά ματς, ενώ την ίδια ώρα δέχεται λιγότερα από ένα.

ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ
Η Μπάγερν Μονάχου έχει φτάσει στο σημείο οι βαθμολογικές απώλειές της να αποτελούν είδηση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα μοναδικά στραβοπατήματά της τα έχει κάνει στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Οι Βαυαροί σε 22 ματς στην Bundesliga μέσα στο 2020 μετρούν 20 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Σε αυτά τα 22 παιχνίδια έχει σκοράρει 76 φορές και έχει δεχτεί μόλις 18 τέρματα.

Η συγκεκριμένη επίδοση σημαίνει ότι βρίσκει το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα 3,45 φορές ανά ματς. Μη βιαστείτε όμως να εντυπωσιαστείτε. Τα πηγαίνει και καλύτερα.

ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE
Κι αν υπάρχουν αρκετοί που θα πουν ότι το γερμανικό πρωτάθλημα ευνοεί την Μπάγερν πάμε και στο Champions league.

Υπό την τεχνική καθοδήγηση του Φλικ οι Βαυαροί μετρούν επτά νίκες. Μάλιστα, αν νικήσει την Ζάλτσμπουργκ στις 3 Νοεμβρίου θα κλείσει ένα χρόνο στο Champions League υπό τον Φλίκ έχοντας το απόλυτο 8/8.

Η τελευταία συνολικά που έχει επικρατήσει επί της Μπάγερν στο Champions League είναι η Λίβερπουλ στις 13 Μαρτίου 2019 με 1-3. Έκτοτε μετρά 13/13.

Επιστρέφουμε όμως στα φρέσκα κουλούρια. Σε αυτά τα επτά ματς τα οποία ήταν όλα νικηφόρα η Μπάγερν έχει σκοράρει 25 φορές και έχει δεχτεί μόλις τέσσερα γκολ. Κάτι που σημαίνει ότι πετυχαίνει 3,5 γκολ ανά ματς και την ίδια ώρα δέχεται ένα ανά σχεδόν δύο παιχνίδια.

ΠΗΓΗ: SPORT24.GR

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί