Οι Βαυαροί, παρά το αρχικό σοκ από τον τραυματισμό του Μάνουελ Νόιερ ενώ έκανε σκι, δεν πανικοβλήθηκαν και συνεχίζουν το σκανάρισμα της αγοράς για να βρουν τον αντικαταστάτη του. Μετά τις πρώτες φήμες που ακούστηκαν για τον Λιβάκοβιτς, τώρα ο Κρίστιαν Φαλκ της Bild έβαλε στο παιχνίδι και τον Γιαν Σόμερ της Γκλάντμπαχ.
Ο 34χρονος Ελβετός κίπερ έχει συμβόλαιο μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι με τα «πουλάρια» και είναι από τους πιο σταθερούς τερματοφύλακες σε παρουσία στην Bundesliga τα τελευταία χρόνια. Φέτος, παραμένει βασικός στην Γκλάντμπαχ έχοντας αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια, κρατώντας όμως μόλις πέντε clean sheets.
Όμως, η Μπάγερν Μονάχου δεν παίζει μόνη της για την περίπτωσή του, αφού υπάρχει φημολογία και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που απ’ ότι φαίνεται θέλει να αλλάξει τον Νταβίντ Ντε Χέα.
GAZZETTA/pixabay
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αλ. Τσίπρας: Μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας – Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την διαφθορά
- Ακόμα μία χώρα έκλεισε συμφωνία με το Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ
- ΟΗΕ: Περίπου 10.000 μισθοφόροι από την Κολομβία έχουν εμπλακεί σε διάφορους πολέμους σε όλο τον κόσμο
- Είκοσι Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία θα λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο
- ΕΚ: Πέντε κομβικές χρηματοδοτήσεις για την Ελλάδα πρότεινε ο Γ. Αυτιάς
- Μπαίνουν και οι Χούθι της Υεμένης στον πόλεμο; Εκτοξεύτηκε πύραυλος προς το Ισραήλ
- Δεν κοπάζουν οι ροές αλλοδαπών προς την Κρήτη
- ΕΚΠΑ «Asclepius»: Ψηφιακή χαρτογράφηση για πρόβλεψη καρκίνου παχέος εντέρου, μαστού και θυρεοειδούς
- Βανς για τα UFO: «Δε νομίζω ότι είναι εξωγήινοι, αλλά δαίμονες» – Vid
- Χαμός στη συναυλία του Αργυρού στη Σερβία με τον Τζόκοβιτς να αποθεώνεται, vid









