Μουρίνιο: «Ήμουν μαλ…ας με τους παίκτες μου στην Ίντερ»

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον τρόπο που αντιμετώπιζε τους ποδοσφαιριστές του στην Ίντερ κατά τη σεζόν του τρεμπλ. Τη σκληρότητα που έδειχνε στους παίκτες της Ίντερ χαρακτήρισε ως καθοριστικό παράγοντα της κατάκτησης του τρεμπλ το 2010 ο Ζοσέ Μουρίνιο. Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από το ιστορικό κατόρθωμα των «νερατζούρι», […]

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον τρόπο που αντιμετώπιζε τους ποδοσφαιριστές του στην Ίντερ κατά τη σεζόν του τρεμπλ.


Τη σκληρότητα που έδειχνε στους παίκτες της Ίντερ χαρακτήρισε ως καθοριστικό παράγοντα της κατάκτησης του τρεμπλ το 2010 ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από το ιστορικό κατόρθωμα των «νερατζούρι», ο Πορτογάλος μίλησε στην «Gazzetta Dello Sport».

Παραδέχθηκε λοιπόν ότι αντιμετώπιζε με υπέρμετρα κυνικό τρόπο την ομάδα του:

«Υπάρχουν σχέσεις: Εγώ κοουτσάρω, εσύ παίζεις. Η συμπάθεια ή όχι εξαρτάται από την ικανότητα με αποδεχθείς όπως είμαι. Είναι σαν ένα παζλ. Στην Ίντερ, λίγοι περίμεναν από κάποιον σαν εμένα να ολοκληρώσει αυτό το παζλ.

Δεν είμαι ποτέ ψεύτικος, είμαι αυθεντικός: Αυτός είμαι και τέλος. Ήμουν επίσης ένας μαλ…ς, αλλά αυτός ήμουν» εξήγησε ο Μουρίνιο. Και κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Ειδικά μετά την ήττα στο Μπέργκαμο, ήμουν πολύ βίαιος με τους παίκτες. Τους είπα ότι είχαν κατακτήσει ένα σκατο-πρωτάθλημα. Αργότερα κατάλαβα ότι τους πλήγωσα και ζήτησα συγγνώμη».

protothema / photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί