Μουντιάλ μόνο για εμβολιασμένους παίκτες:Το Κατάρ 2022 θέλει να επιβάλει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Στο προηγούμενο Euro επί παραδείγματι το θέμα ήταν πάνω στις κατά τόπους ομοσπονδίες.

Μουντιάλ μόνο για εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές σχεδιάζει να κάνει το Κατάρ που φιλοξενεί την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση το 2022.

Η χώρα του Κόλπου έχει ήδη ανακοινώσει ότι πως οι θεατές που σκοπεύουν να πάνε στη διοργάνωση, που ξεκινάει τον Νοέμβριο του 2022, θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Τον Ιούνιο που μας πέρασε ο πρωθυπουργός Χαλίντ μπιν Χαλίφα μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Θάνι ανακοίνωσε πως ήθελε να εξασφαλίσει άλλο ένα εκατομμύριο δόσεις για τους φιλάθλους.

Το Εμιράτο έχει ήδη εξασφαλίσει 4,6 εκατομμύρια δόσεις και το 82% του πληθυσμού των 2,8 εκατομμυρίων κατοίκων έχει εμβολιαστεί πλήρως και είναι από τα μεγαλύτερα ποσοστά παγκοσμίως.

Το Κατάρ σύμφωνα με το The Athletic θέλει να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό και στους ποδοσφαιριστές, γεγονός που θα δυσκολέψει όσους δεν το έχουν κάνει και δεν σκοπεύουν να το κάνουν.

Η FIFA μαζί με την οργανωτική επιτροπή προσπαθούν να βρουν μια συμβιβαστική λύση, ώστε να ελαττωθεί το ρίσκο να μην πάει στο Μουντιάλ ένας σταρ που δεν είναι εμβολιασμένος.

(sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί