Μουντιάλ 2022: Πρεμιέρα με το Κατάρ-Ισημερινός – Το πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, το κορυφαίο γεγονός του αθλήματος, το απόλυτο ραντεβού των εθνικών ομάδων είναι εδώ! Το Κατάρ είναι έτοιμο να υποδεχθεί την μεγαλύτερη διοργάνωση, το Μουντιάλ 2022, σ’ ένα τουρνουά που θα μείνει στην ιστορία, καθώς είναι το πρώτο που γίνεται στα μέσα μιας αγωνιστικής περιόδου. Για τις επόμενες 29 μέρες, ήτοι […]

Η μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου, το κορυφαίο γεγονός του αθλήματος, το απόλυτο ραντεβού των εθνικών ομάδων είναι εδώ! Το Κατάρ είναι έτοιμο να υποδεχθεί την μεγαλύτερη διοργάνωση, το Μουντιάλ 2022, σ’ ένα τουρνουά που θα μείνει στην ιστορία, καθώς είναι το πρώτο που γίνεται στα μέσα μιας αγωνιστικής περιόδου.

Για τις επόμενες 29 μέρες, ήτοι έως τον τελικό της 18ης Δεκεμβρίου, όλα τα βλέμματα, όλη η προσοχή του κόσμου θα είναι στραμμένα στην χώρα της αραβικής χερσονήσου, όπου θα λάβει χώρα η μεγάλη διοργάνωση. 32 χώρες θα παλέψουν για το «Άγιο Δισκοπότηρο» του ποδοσφαίρου. Το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Onsports.gr, η πρεμιέρα της διοργάνωσης θα λάβει χώρα το απόγευμα της Κυριακής (20/11). Στις 18:00 η διοργανώτρια εθνική ομάδα του Κατάρ θα υποδεχθεί τον Ισημερινό. Το Al Bayt Stadium στην πόλη Al Khor είναι αυτό που θα φιλοξενήσει τον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης.

cnn/onsports/ scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί