«Είμαι πολύ χαρούμενος, νιώθω ευλογημένος που φοράω ξανά τη γαλανόλευκη μετά από δύο χρόνια. Είμαι έτοιμος να εκπροσωπήσω την πατρίδα μου και να βοηθήσω την ομάδα, τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό σημείο σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο», τόνισε ο διεθνής άσος.
Ο πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού θεωρεί πως είναι ακόμη πρώιμο να ορίζονται συγκεκριμένοι στόχοι για το Παγκόσμιο Κύπελλο. «Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Θα κάνουμε όμως ό,τι περνά από το χέρι μας, από την πρώτη μέρα προπονήσεων και σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τους δύσκολους αγώνες που έρχονται», σημείωσε.
Ο ίδιος ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση μετά από περίπου ενάμιση μήνα. «Νιώθω έτοιμος, έχω δουλέψει όλο αυτό το διάστημα πολύ σε ατομικό επίπεδο και θα προσπαθήσω να διεκδικήσω κι εγώ τη θέση μου στην ομάδα δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό καθημερινά στις προπονήσεις», ανέφερε.
freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αστεροσκοπείο Αθηνών: Ο χειμώνας του 2025-2026 ήταν ο 3ος βροχερότερος και ο 2ος θερμότερος στην Αθήνα
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο αναμένεται να διατάξει την αποστολή 3.000 στρατιωτών στη Μέση Ανατολή
- Σε τι φέρεται να συμφώνησε το Ιράν – Τραμπ: Οι ΗΠΑ συνομιλούν με τους «κατάλληλους ανθρώπους»
- Κι όμως είναι αληθινά! Σπάνια ανθισμένα δέντρα δημιουργούν ένα εξωπραγματικό τοπίο, Vid
- ΗΠΑ: Δεν έχει ληφθεί ακόμη “καμία απόφαση” για το πώς θα ξαναρχίσουν οι πυρηνικές δοκιμές που διέταξε ο Τραμπ
- Ουκρανικά drones επιτέθηκαν στην ρωσική περιφέρεια Κουρσκ
- Επαγρύπνηση από τις τράπεζες ζήτησε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
- Το Πολιτικό Γραφείο της Νέας Αριστεράς για την παραίτηση Χαρίτση – Μεταβατικός πρόεδρος ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης
- Ευρήματα-σοκ σε πείραμα με συνεχιζόμενες κλωνοποιήσεις ποντικιών στην Ιαπωνία – Σε ποια γενιά δεν επέζησε ούτε ένα
- Κλοπιμαία μεγάλης αξίας εντοπίστηκαν σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης









