Μήτογλου: «Έτοιμος να αγωνιστώ στο τρία – Μακάρι να πάμε στο Τόκιο, να έρθει και ο Γιάννης»

Στην προσπάθεια που θα κάνει η Εθνική ομάδα για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αναφέρθηκε ο Ντίνος Μήτογλου, που μίλησε στην Cosmote TV. Ο διεθνής φόργουορντ ξεκαθάρισε ότι είναι να αγωνιστεί στη θέση «3», ενώ τόνισε ότι το τέλος της χρονιάς άφησε μια γλυκιά γεύση στον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:– Για […]

Στην προσπάθεια που θα κάνει η Εθνική ομάδα για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αναφέρθηκε ο Ντίνος Μήτογλου, που μίλησε στην Cosmote TV.

Ο διεθνής φόργουορντ ξεκαθάρισε ότι είναι να αγωνιστεί στη θέση «3», ενώ τόνισε ότι το τέλος της χρονιάς άφησε μια γλυκιά γεύση στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:
– Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε:
 «Είμαι ευχαριστημένος επειδή ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν. Με τα πάνω της και τα κάτω της. Με τον κορωνοϊό και όλη αυτήν την κατάσταση. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε το νταμπλ που ήταν και αρχικός μας στόχος. Μπορούσαμε καλύτερα στην Ευρώπη. Όλα τα παιδιά πάλεψαν. Και οι προπονητές, και το σωματείο και η διοίκηση και οι παίκτες έβγαλαν μια μεγάλη προσπάθεια. Μας άφησε μια γλυκιά γεύση στο τέλος».

– Για τη δική του σεζόν: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι έτοιμος γιατί είχα μια γεμάτη σεζόν και πήρα παιχνίδια μέσα στη σεζόν. Ήμουν έτοιμος να ανταποκριθώ στην πρόκληση μαζί με τον Γιώργο. Και ανυπομονώ τώρα να παίξω για την Εθνική. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή».

– Για το να θα παίξει στο «τρία» όπως είχε πει ο Πιτίνο: «Έχω να παίξω τριάρι από τα Αστέρια με τον κόουτς Ροδόπουλο. Με το motion, πάσα-κόψιμο. Έπαιξα και κάποια μικρά διαστήματα στο κολέγιο. Τώρα λόγω και των απουσιών θέλει να με χρησιμοποιήσει όπως μου είπε και στο τρία εάν χρειαστεί. Και αυτό διότι όπως ανέφερε έχω τη δυνατότητα να σουτάρω, να διαβάζω καλά τις φάσεις, να ποστάρω τα αντίπαλα τριάρια και στην άμυνα ενώ στην άμυνα να αλλάζουμε ώστε να έχουμε το πλεονέκτημα».

– Για το ματς με τον Καναδά: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Καναδάς είναι μια Αμερική. Αθλητική και γρήγορη ομάδα με πολλούς παίκτες του ΝΒΑ. Εμείς δεν θα έχουμε τον Γιάννη και τον Θανάση και θα είναι πλήγμα ώστε να ματσάρουμε την ενέργεια και την αθλητικότητά τους. Βέβαια και εκείνοι δεν θα έχουν τον Μπρουκς, τον Τόμπσον, τον Μάρεϊ. Έχουν τις απουσίες τους. Γιατί να μην τους χτυπήσουμε; Ο κόουτς ξέρει τι πρέπει να κάνουμε και θα μας το μεταβιβάσει».

– Για το γρήγορο στυλ μπάσκετ: «Πιστεύω ότι όλα μπορούν να γίνουν. Ο κόουτς θέλει transition παιχνίδι και να περνάμε το κέντρο σε 4-5 δευτερόλεπτα. Είναι δύσκολο, αλλά αφού το ζητάει πρέπει να το κάνουμε. Χρειαζόμαστε λίγες προπονήσεις, να παίξουμε μαζί και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

– Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Είναι πολύ σημαντικοί και μας χαροποιεί που θα είναι ο Γιάννης μαζί μας. Κάθε Έλληνας θα ήθελε να ήταν συμπαίκτης του. Πρόκειται για έναν σταρ του παγκοσμίου μπάσκετ. Με μεγάλο ταλέντο. Και μας χαροποιεί ένα έρθει και ενταχθεί μαζί μας».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί