Μίροτιτς: «Ο Καλάθης μπορεί να περάσει την μπάλα από δαχτυλίδι»

Ο Νικ Καλάθης μοίρασε 12 ασίστ σε μόλις 18:25 στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Άλμπα στο Βερολίνο (67-103) αναγκάζοντας τον Νίκολα Μίροτιτς να τον αποθεώσει. «Ο Νικ είναι εκπληκτικός. Μερικές φορές, φαίνεται ότι περνάει την μπάλα ανάμεσα από ένα… δαχτυλίδι κι εμείς απλά πρέπει να την αγγίξουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε κοντά […]

Ο Νικ Καλάθης μοίρασε 12 ασίστ σε μόλις 18:25 στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Άλμπα στο Βερολίνο (67-103) αναγκάζοντας τον Νίκολα Μίροτιτς να τον αποθεώσει.

«Ο Νικ είναι εκπληκτικός. Μερικές φορές, φαίνεται ότι περνάει την μπάλα ανάμεσα από ένα… δαχτυλίδι κι εμείς απλά πρέπει να την αγγίξουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε κοντά μας», δήλωσε ο φόργουορντ των Καταλανών και πρόσθεσε:

«Ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι επιθετικά ως τώρα στη σεζόν. Είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι κρατήσαμε στους 67 πόντους μια εξαιρετική στην επίθεση, ομάδα, που έχει τον Αΐτο Ρενέσες στον πάγκο της. Ξέραμε ότι δεν είχαν πολύ χρόνο να προετοιμαστούν για το μεταξύ μας παιχνίδι, λόγω κορωνοϊού, αλλά δείξαμε “πεινασμένοι” κι αυτό είναι ένα εξαιρετικό σημάδι για τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί