Μήνυση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του Τ. Τσουκαλά για τις ανθελληνικές του δηλώσεις

«Βράζουν» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και όχι μόνο!

Μηνυτήρια αναφορά προς τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών κατά του γνωστού οπαδού του Ολυμπιακού και παρουσιαστή της διαδικτυακής εκπομπής «Άντε Γεια», Τάκη Τσουκαλά για το ρατσιστικό του παραλήρημα, μετά τον αποκλεισμό των Πειραιωτών στο Κύπελλο, αναμένεται να καταθέσουν την Παρασκευή οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει το sdna.gr.

Η αναφορά περιγράφει τους συκοφαντικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς του εις βάρος των οπαδών του δικεφάλου του Βορρά στη διάρκεια της εκπομπής του (μαζί με το οπτικοακουστικό υλικό), επισημαίνοντας πως βάσει του άρθρου 41ΣΤ παρ. 6 του Ν. 2725/1999, δύνανται να παροτρύνουν, υποκινήσουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αδικημάτων βίας στον αθλητισμό, και προς τούτο συνιστούν ποινικό αδίκημα.

Κοινοποιείται επίσης και στο ΕΣΡ, από το οποίο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά να διενεργήσει έλεγχο και επιβολή σχετικών ποινών σε βάρος του καταγγελλόμενου και της πλατφόρμας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάκης Τσουκαλάς, μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο προχώρησε σε…παραλήρημα αναφέροντας χαρακτηριστικά στη διάρκεια της διαδικτυακής εκπομπής του:

«Εμείς εδώ είμαστε. Εσείς κρύβεστε όποτε χάνετε και δεν παίρνετε τηλέφωνο.

Ποτέ δεν έχει κρυφτεί η εκπομπή μ@@@@@. Γ@μ@ την Βουλγαρία σας. Για θυμίστε μου έχει γίνει ποτέ να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός και να μην έρθουμε; Ποτέ. Εσείς όμως μ@@@@@ δεν παίρνετε τηλέφωνο. Είτε είστε ΠΑΟΚ είτε ότι ομάδα είστε γ@μ@ το σπίτι σας γ@μ@.

Λοιπόν ακούστε κάτι. Έπρεπε να φάτε πέντε γκολ. Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος; Κάνω λάθος ρε μ@@@@@; Μιλάτε ρε Βούλγαροι; Να σας λέω Βούλγαρους ή Σκοπιανούς; Που είστε και προδότες. Τι από τα δύο σας βολεύει ;Ή κ@λογυφτοι ή κ@λοτουρκοι; Λοιπόν ακούστε κάτι: Φάνηκε ποιος είναι καλύτερος»

(seleo.gr – φωτο:screenshot)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί