Μήνυμα Κ.Ρονάλντο: «Μην φοβάστε τον κορωνοϊό. Να είστε ρεαλιστές»

Μήνυμα στους φίλους του «να σέβεστε αλλά να μην φοβάστε τον κορωνοϊό» έστειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά την προσβολή του από τον ιό την Πέμπτη.

Παράλληλα αναφέρθηκε εκτεταμένως στο πόσο καλό κάνει η ηλιοθεραπεία ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι παραβίασε τα υγειονομικά πρωτόκολλα με την επιστροφή του στην Ιταλία μια ημέρα μετά το θετικό τεστ για κορωνοϊό.

«Ο ήλιος βοηθάει αρκετά. Οι άνθρωποι δεν το έχουν στο μυαλό τους αλλά κάνει καλό. Όταν έχω την ευκαιρία κάνω ηλιοθεραπεία. Στο Τορίνο είναι πιο δύσκολο αυτό αλλά προσπαθώ πάντα να “πάρω” 20-30 λεπτά ήλιου. Μου αρέσει να μαζεύω ήλιο στην ταράτσα του σπιτιού μου, είναι πολύ σημαντικό. Σε αρκετούς δεν αρέσει η ηλιοθεραπεία αλλά είναι το ίδιο σημαντική με το περπάτημα. Και ο καλός ύπνος, το να κοιμάστε καλά το βράδυ είναι σημαντικό. Με όλα τα φώτα κλειστά. Ευτυχώς εγώ κοιμάμαι 8-9 ώρες την ημέρα» είπε ο Πορτογάλος σταρ σε live που έκανε μέσω Instagram.

Συνεχίζοντας τις συμβουλές είπε στους φίλους τους να τρώνε πολλά λαχανικά και να μην κάνουν κατάχρηση στα γλυκά για να έχουν ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα.

Απαντώντας στην κριτική που του ασκήθηκε από τον υπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε οτι «δεν παραβίασα κανένα πρωτόκολλο. Λενε ότι παραβίασα τον νόμο αλλά είναι ψέμα. Μίλησα με την ομάδα και είχαμε την υπευθυνότητα να το κάνουμε σωστά».

«Σας εύχομαι να είστε υγιείς και σας καλώ να μην φοβάστε τον ιό και να είστε ρεαλιστές αλλά να τον σέβεστε» κατέληξε ο CR7.

(protothema – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί