Μιλουτίνοφ: «Θα ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό κάποια στιγμή»

Η γιορτή του «Stoiximan AegeanBall Festival» 2022 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Κυριακής (10/7) στη Σύρο. Αρκετά ήταν τα «αστέρια» του ευρωπαϊκού μπάσκετ που έδωσαν το παρών, προκειμένου να τιμήσουν τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος πρόσφατα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Ένας από τους εκλεκτούς καλεσμένους του Γιώργου Πρίντεζη στο Stoiximan AegeanBall Festival […]

Η γιορτή του «Stoiximan AegeanBall Festival» 2022 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ της Κυριακής (10/7) στη Σύρο. Αρκετά ήταν τα «αστέρια» του ευρωπαϊκού μπάσκετ που έδωσαν το παρών, προκειμένου να τιμήσουν τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος πρόσφατα αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Ένας από τους εκλεκτούς καλεσμένους του Γιώργου Πρίντεζη στο Stoiximan AegeanBall Festival 2022 ήταν και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος μιλώντας στον Σπορ ΦΜ τόνισε πως θα ήθελε να επιστρέψει στον Πειραιά.

Ο «Μίλου» μιλώντας για τον Ολυμπιακό είπε: «Αγαπάω πολύ την Ελλάδα, νιώθω ότι είναι το δεύτερο σπίτι μου. Μια μέρα θα ήθελα να επιστρέψω και να παίξω στον Ολυμπιακό».

Παράλληλα, σε ερώτηση σχετικά με το αν υπήρξαν επαφές ανάμεσα στον ίδιο και τον Ολυμπιακό τόνισε: «Έγινε πράγματι μια επαφή, αλλά έχω συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

to10

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί