«Μιλάει με Μάντσεστερ Σίτι ο Μέσι»

Σαν «βόμβα» έσκασε στα γραφεία της Μπαρτσελόνα, ένα φαξ από τον Μέσι που ανέφερε ότι θέλει να αποχωρήσει. Ο Αργεντινός σταρ είχε δείξει τις τάσεις φυγής μετά το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο επιβεβαιώθηκαν χθες (25/08) το απόγευμα. Όπως ήταν φυσικό, οι λίγες ομάδες που μπορούν να τους προσφέρουν το τεράστιο συμβόλαιο που θέλει, […]

Σαν «βόμβα» έσκασε στα γραφεία της Μπαρτσελόνα, ένα φαξ από τον Μέσι που ανέφερε ότι θέλει να αποχωρήσει. Ο Αργεντινός σταρ είχε δείξει τις τάσεις φυγής μετά το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο επιβεβαιώθηκαν χθες (25/08) το απόγευμα.


Όπως ήταν φυσικό, οι λίγες ομάδες που μπορούν να τους προσφέρουν το τεράστιο συμβόλαιο που θέλει, κινητοποιήθηκαν αμέσως. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα, δείχνουν να έχουν το πάνω χέρι. Σύμφωνα με το «Esporteinterativo», ο αγγλικός σύλλογος έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον 33χρονο άσο και ο ίδιος έχει δεχτεί να συζητήσει μαζί τους, το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ακόμα, στην δημοσιότητα έχει βγει το περιβόητο φαξ που έστειλε ο Μέσι, στο οποίο ζητάει να μείνει ελεύθερος. Από την άλλη, οι «μπλαουγκράνα» θέλουν 222 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν, καθώς δεν του επιτρέπουν να φύγει χωρίς κάποιο ποσό.

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί