Μικρός χαμός στα αποδυτήρια του ΠΑΟ – Φραστικό επεισόδιο Μακέντα με τον βοηθό του Μπόλονι

Τα φαινόμενα απειθαρχίας που είχαν «κλειδωθεί» στα αποδυτήρια του «Γ. Καλαφάτης»,

μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τη συνολική κουβέντα που έγινε εντός των τειχών του Παναθηναϊκού, «επέστρεψαν» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.


Εκτός απ’ την πολύ έντονη «αντίδραση» που έβγαλε ο Λούκας Βιγιαφάνιες προς την πλευρά του Λάζλο Μπόλονι τη στιγμή της αλλαγής του (συμπεριφορά που καυτηρίασε ο Ρουμάνος τεχνικός στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς), υπήρξε κι ένα παράπτωμα με το Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος είχε έντονη λογομαχία στον πάγκο με τον βοηθό του 67χρονου προπονητή, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ.

Συγκεκριμένα, προς τα τελευταία λεπτά του αγώνα κι ενώ ο Μακέντα είχε γίνει αλλαγή και καθόταν στον πάγκο, τόσο ο ίδιος, όσο κι ο Βιγιαφάνιες φώναζαν από τον πάγκο κι έδιναν οδηγίες προς τους συμπαίκτες τους.

Κάποια στιγμή γύρισε προς την πλευρά τους, αλλά και προς τους παίκτες που βρίσκονταν στην εξέδρα πίσω απ’ τον πάγκο ο Κουζνιέτσοφ και τους φώναξε με πολύ απότομο τρόπο «σταματήστε να μιλάτε τώρα. Κλείστε το…».

Ο Μακέντα αντέδρασε έντονα κι ακολούθησε (για λίγα δευτερόλεπτα) ένας πολύ έντονος διάλογος μεταξύ τους, ο οποίος έληξε με παρέμβαση του Διούδη που ήταν παραδίπλα.

Μετά το ματς ο Ιταλός επιθετικός συνομίλησε πάλι για λίγο με τον Κουζνιέτσοφ σε πολύ πιο ήρεμο τόνο για να λύσουν την παρεξήγηση.

(iefimerida)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί