Μια ανάσα από τον Αλμοέζ Αλί η ΑΕΚ

Κοντά στο να αποκτηθεί από την ΑΕΚ είναι ο Αλμοέζ Αλί, ενός παίκτη που αγωνίζεται και στην κορυφή, αλλά και στα άκρα της επίθεσης. Σύμφωνα με την «Ώρα» οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Ντουχαΐλ βρίσκονται σε καλό δρόμο, με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι σε ανοικτή γραμμή με τον πρόεδρο της ομάδας του 23χρονου ποδοσφαιριστή που […]

Κοντά στο να αποκτηθεί από την ΑΕΚ είναι ο Αλμοέζ Αλί, ενός παίκτη που αγωνίζεται και στην κορυφή, αλλά και στα άκρα της επίθεσης.

Σύμφωνα με την «Ώρα» οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Ντουχαΐλ βρίσκονται σε καλό δρόμο, με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι σε ανοικτή γραμμή με τον πρόεδρο της ομάδας του 23χρονου ποδοσφαιριστή που πέρσι είχε ψηφιστεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ασία.

Η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση για τριετές συμβόλαιο με τη μορφή συνιδιοκτησίας, με τις συζητήσεις των δύο ομάδων να βρίσκονται σε καλό δρόμο, έχοντας φτάσει σε επίπεδο προφορικής συμφωνίας.

Από την στιγμή που θα κανονιστούν και οι λεπτομέρειες, ο παίκτης θα έρθει άμεσα στην Αθήνα για τα τυπικά, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να θεωρούν ότι μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί