Μια ανάσα από την Γκιμαράες ο Τιάγκο Σίλβα που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό

Τις τελευταίες του στιγμές σαν παίκτης του Ολυμπιακού φαίνεται πως περνάει ο Τιάγκο Σίλβα.Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η πορτογαλική «Diario Record», ο 28χρονος μέσος βρίσκεται μια… ανάσα από την επιστροφή στην πατρίδα του για λογαριασμό της Γκιμαράες.Ο Τιάγκο Σίλβα βρίσκεται στη χώρα του για προσωπικούς λόγους εδώ και περίπου μία εβδομάδα, διάστημα στο οποίο […]

Τις τελευταίες του στιγμές σαν παίκτης του Ολυμπιακού φαίνεται πως περνάει ο Τιάγκο Σίλβα.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η πορτογαλική «Diario Record», ο 28χρονος μέσος βρίσκεται μια… ανάσα από την επιστροφή στην πατρίδα του για λογαριασμό της Γκιμαράες.
Ο Τιάγκο Σίλβα βρίσκεται στη χώρα του για προσωπικούς λόγους εδώ και περίπου μία εβδομάδα, διάστημα στο οποίο φαίνεται πως προχώρησαν οι συζητήσεις με τον πορτογαλικό σύλλογο.
Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα, αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να μείνει και τυπικά ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις που είχε με τη διοίκηση των Πειραιωτών για να βρεθεί η «χρυσή» τομή ώστε να χωρίσουν τους δρόμους τους οι δύο πλευρές.
Ο έμπειρος χαφ στο διάστημα που βρέθηκε στην Ελλάδα κατέγραψε 21 συμμετοχές με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» σε όλες τις διοργανώσεις.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί