Μια ανάσα από Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ, φεύγει ο Βέρντε

Έτοιμη να ολοκληρώσει μια σημαντική μεταγραφή είναι η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία, καθώς η μικρή διαφορά που υπήρχε στις τελευταίες συζητήσεις αναμένεται να καλυφθεί. Το deal με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον 22χρονο εξτρέμ αναμένεται να ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του, […]

Έτοιμη να ολοκληρώσει μια σημαντική μεταγραφή είναι η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία, καθώς η μικρή διαφορά που υπήρχε στις τελευταίες συζητήσεις αναμένεται να καλυφθεί.

Το deal με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον 22χρονο εξτρέμ αναμένεται να ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του, ενώ ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο θα υπογράψει, αν όλα πάνε καλά, πενταετές συμβόλαιο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να κλείσει τη συμφωνία, καθώς «ψήθηκε» πολύ από τον Ίλια Ίβιτς για τις δυνατότητες, τις προοπτικές αλλά και τη μεταπωλητική αξία του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, ο Ντανιέλε Βέρντε βρίσκεται μια ανάσα από την Σπέτσια. Όλα δείχνουν πως μετά τον τελικό Κυπέλλου ο Ιταλός εξτρέμ θα επιστρέψει στην πατρίδα του, πιθανότατα με τη φόρμουλα του δανεισμού με οψιόν αγοράς.

SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί