Μετανιωμένος ο Στοχ

O Σλοβάκος επιθετικός προσπάθησε ήδη από την Κυριακή να ανασκευάσει όσα ανέφερε σε διαδικτυακό του διάλογο για τον προπονητή του στον ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα με τη δήλωση του ανέβασε λίγη ώρα αργότερα. Ο Σλοβάκος και σήμερα έδειξε διάθεση μεταμέλειας και μιλώντας στην ομάδα -και στους συμπαίκτες του και στον προπονητή του- τόνισε ότι δεν είχε […]

O Σλοβάκος επιθετικός προσπάθησε ήδη από την Κυριακή να ανασκευάσει όσα ανέφερε σε διαδικτυακό του διάλογο για τον προπονητή του στον ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα με τη δήλωση του ανέβασε λίγη ώρα αργότερα.

Ο Σλοβάκος και σήμερα έδειξε διάθεση μεταμέλειας και μιλώντας στην ομάδα -και στους συμπαίκτες του και στον προπονητή του- τόνισε ότι δεν είχε σκοπό να δημιουργήσει ένταση και πως όσα έγραψε προήλθαν από την θέληση του να βοηθήσει όσο περισσότερο μπορεί αγωνιστικά το Δικέφαλο.

Ο Στοχ θέλει σαφώς, αντιλαμβανόμενος το λάθος του, να ρίξει τους τόνους στο θέμα που έχει δημιουργηθεί. Θα φανεί από τις επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό αλλά και στα επόμενα παιχνίδια των πλέι οφ αν θεωρεί και ο ίδιος ο Πορτογάλος τεχνικός, ότι έχει λήξει το ζήτημα μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν από τον ποδοσφαιριστή.

Από Sport24, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί