Μετά τις 10 Ιανουαρίου το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Μετά τις 10 Ιανουαρίου το ΠΑΟΚ-ΟλυμπιακόςΜετά την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και μεταξύ του αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας εκτιμάται πως θα γίνει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Τελευταία ενημέρωση 13/10/2020, 10:06www.sport-fm.grΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Πότε θα γίνειFacebookTwitterΠερισσότερα…Μέγεθος κειμένουΤον Ιανουάριο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πότε, θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 5η […]

Μετά τις 10 Ιανουαρίου το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Μετά την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και μεταξύ του αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας εκτιμάται πως θα γίνει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Τελευταία ενημέρωση 13/10/2020, 10:06www.sport-fm.gr
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει
FacebookTwitterΠερισσότερα…
Μέγεθος κειμένου
Τον Ιανουάριο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το πότε, θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η διοργανώτρια αρχή όρισε τους αγώνες μέχρι τη 2η αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, δηλαδή στις 6 Ιανουαρίου.

Αυτή τη στιγμή μέχρι τα Χριστούγεννα δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ οι Πειραιώτες «χρωστούν» και το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής με την ΑΕΚ που είχε αναβληθεί λόγω του περσινού τελικού με την «Ένωση».

Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα πάει κάποια στιγμή κατά τον Ιανουάριο, κάτι που θα κριθεί και από τις ημερομηνίες που θα ορίσει η ΕΠΟ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί