Μετά την Premier League έρχονται ματς με κόσμο και στην Γερμανία

Επιστροφή στην...«κανονικότητα»;

Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε πως υπολογίζει στην αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τη Μάιντς να έχει στις κερκίδες περίπου 8.500 φίλους της.

Η Bundesliga ετοιμάζεται για την επανέναρξη της και η Λειψία κάνει τα πλάνα της για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της. Όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος θέλει να δει και πάλι τον κόσμο στα γήπεδα.


Για αυτό το λόγο, σχεδιάζει τον αγώνα της 20ής Σεπτεμβρίου με την Μάιντς να παρακολουθήσουν από κοντά 8.500 θεατές, όσο είναι δηλαδή το 20% της χωρητικότητας της Red Bull Arena.


«Υστερα από συζητήσεις με την λίγκα, η απόφαση που πάρθηκε ήταν να το δοκιμάσουμε. Σημαντικός παράγοντας ήταν ο χαμηλός αριθμός κρουσμάτων στην περιοχή, κάτι το οποίο λαμβάνουμε σταθερά υπόψη, πάντα σε συνεργασία με το τμήμα δημόσιας υγείας της πόλης το οποίο ενέκρινε την παρουσία συγκεκριμένου αριθμού θεατών» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Η Λειψία την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 3η θέση της Bundesliga, πίσω από Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Champions League.

(sputniknews – φωτο:screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί