• Αρχική
  • Άρθρα
  • Μετά από 14 χρόνια ανέβηκε στα «σαλόνια» της Super League η ομάδα του Ιωνικού

Μετά από 14 χρόνια ανέβηκε στα «σαλόνια» της Super League η ομάδα του Ιωνικού

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ιωνικός έκανε την τεράστια ανατροπή,

επικράτησε του Εργοτέλη με 2-1 και παίρνοντας το πρωτάθλημα της Super League 2 επέστρεψε στην Super League 1 μετά την περίοδο 2006-2007. Παράπονα για τον Φωτιά και από τους Νικαιώτες, αλλά και από τους Κρητικούς.

Απίστευτη εξέλιξη στη Νίκαια και στον αγώνα του Ιωνικού με τον Εργοτέλη. Ένας αγώνας που παιζόταν μια κατηγορία. Οι Νικαιώτες παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στους Κρητικούς, κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή, να πάρουν την σπουδαία νίκη με 2-1 και μαζί την άνοδο στην Super League 1.

Οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στα «μεγάλα σαλόνια» μετά την περίοδο 2006-2007, σε μια ιστορική γι’ αυτούς χρονιά.

Μια χρονιά που πριν τα μπαράζ ήταν ιδανική καθώς είχαν καταφέρει να πάρουν μια μεγάλη διαφορά από τους διώχτες τους, στα μπαράζ είχαν κάποια άτυχα αποτελέσματα, αλλά στον «τελικό» με τον Εργοτέλη επικράτησαν και πήραν το πρωτάθλημα της Super League 2 μαζί φυσικά και με την μεγάλη άνοδο.

Από την άλλη οι Ηρακλειώτες προσπάθησαν με την σειρά τους για κάτι καλό, προηγήθηκαν, έδειξαν έτοιμοι να μπουν σφήνα την τελευταία στιγμή και να βρεθούν στα μπαράζ, αλλά στο τέλος δεν τα κατάφεραν χάνοντας από τον Ιωνικό.

(gazzetta)