Messi – mania: Παροξυσμός στην Παρί ενόψει του ντεμπούτο του Αργεντινού

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παρί την Κυριακή και έχει ήδη προκληθεί φρενίτιδα. Η ώρα που περίμεναν οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν και όχι μόνο πλησιάζει. Ο Λιονέλ Μέσι την Κυριακή (29/08) αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο με τους Παριζιάνους στον αγώνα πρωταθλήματος της Ligue 1 με τη Ρεμς […]

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να κάνει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παρί την Κυριακή και έχει ήδη προκληθεί φρενίτιδα.

Η ώρα που περίμεναν οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν και όχι μόνο πλησιάζει. Ο Λιονέλ Μέσι την Κυριακή (29/08) αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο με τους Παριζιάνους στον αγώνα πρωταθλήματος της Ligue 1 με τη Ρεμς στο «Stade Auguste-Delaune II», για την 4η αγωνιστική.

Ο αγώνας είναι εδώ και λίγες μέρες sold out, καθώς έχουν πωληθεί και τα 20.456 εισιτήρια.

Όπως αναφέρουν οι γηπεδούχοι, έχουν πραγματοποιηθεί διαδικτυακές αγορές εισιτηρίων «από τη Χιλή, τη Νότια Κορέα, την Ταϊλάνδη, την Αίγυπτο ή την Ινδία».

Η ίδια πάντως φρενίτιδα επικρατεί και στον Τύπο. Σύμφωνα με τη L’Équipe, έχουν ήδη υπάρξει περισσότερα από 120 αιτήσεις για διαπίστευση, πολλές από το εξωτερικό, ειδικά από την Αργεντινή.

«Το ρεκόρ για έναν εντός έδρας αγώνα της Ρεμς ανέρχεται σε 113 διαπιστεύσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών των φωτογράφων, στις 2 Μαρτίου 2013, όταν η Παρί Σεν Ζερμέν των Ντέιβιντ Μπέκαμ και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επισκέφθηκαν το γήπεδο» εξήγησαν οι υπεύθυνοι του συλλόγου.

(Πηγή: sputniknews. gr / photo screenshot)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί