Μένει στον ΠΑΟΚ ο Ίνγκασον

Θέμα χρόνου θεωρείται η ανανέωση του συμβολαίου του Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον με τον ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο. Ο Πορτογάλος ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο φλέγον ζήτημα και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον βασικό σέντερ μπακ της ομάδας. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ίνγκασον, ο παίκτης θέλει […]

Θέμα χρόνου θεωρείται η ανανέωση του συμβολαίου του Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον με τον ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο.


Ο Πορτογάλος ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο φλέγον ζήτημα και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον βασικό σέντερ μπακ της ομάδας.


«Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ίνγκασον, ο παίκτης θέλει να μείνει στην ομάδα, η ομάδα τον θέλει, οπότε τις επόμενες ημέρες θα έχουμε ευχάριστα νέα από αυτόν τον τομέα», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τον Εσίτι.


«Είναι ένας παίκτης που διαπραγματευόμαστε και ελπίζουμε μέχρι το τέλος της ημέρας να έχει κλείσει και αυτή η υπόθεση», προαναγγέλλοντας την αποχώρησή του για τη Φερεντσβάρος.

sportfm/ ΦΩΤΟ intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί