Μεγάλη ανατροπή Τσιτσιπά! Νίκησε μέχρι και τον θρυλικό Ναδάλ!

Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε 0-2 πίσω στα σετ, ισοφάρισε σε 2-2, έδωσε μεγάλη μάχη τον Ράφα Ναδάλ και νίκησε με 3-2 σετ.

Δεν είχε συνέχεια η καλή αρχή

Ο Τσιτσιπάς έκανε καλό ξεκίνημα στο πρώτο σετ μέχρι το 3-3, ο Ναδάλ μετά κράτησε το σερβίς του, έκανε με break το 3-5 και έκλεισε το σετ στο 3-6, κάνοντας πάλι break στο 8ο game.

Κυριάρχησε ο Ναδάλ

O Ναδάλ στο δεύτερο σετ ξεκίνησε κρατώντας το σερβίς του (0-3) και μετά έκανε νέο break βγάζοντας δύο τρομερούς πόντους (0-4). Ο Ισπανός κατέκτησε το σετ σε 41 λεπτά με 2-6.

Στο tie break ο Στέφανος

Με δυο love service game ξεκίνησαν και οι δυο στο τρίτο σετ (1-1) τα οποία και συνεχίστηκαν για το 2-2. Ο Τσιτσιπάς κράτησε το σερβίς του για το 3-2 με τον Ναδάλ να απαντά με νέο love service game για το 3-3. Ο Έλληνας τενίστας κράτησε το σερβίς του για το 4-3, αλλά ο Ισπανός απάντησε με άλλο ένα love service game κάνοντας το 4-4.

Με ένα ιδανικό service game o Τσιτσιπάς σημείωσε το 5-4 και απείχε ένα game για να κλείσει το σετ, αλλά ο Ναδάλ είχε απάντηση για το 5-5. Ο Στέφανος κράτησε το σερβίς του για το 6-5, αλλά το ίδιο έκανε και ο Ισπανός και πήγαμε στο tie break.

Ο Ναδάλ έκανε απρόσμενα πολλά αβίαστα λάθη (5-3), είχε 11 στο σετ, με τον Στέφανο να κερδίζει τελικά το σετ με 7-4 στο tie break έπειτα από μάχη 54 λεπτών, μειώνοντας σε 2-1.

Νάτη η αντεπίθεση και το 2-2

Τα αβίαστα λάθη συνεχίστηκαν και στο 4ο σετ (1-1), καθώς σε εκείνο το σημείο αμφότεροι είχαν από 25. Ο Τσιτσιπάς είχε εμφανώς καλύτερη ψυχολογία και μετά το 2-2 έκανε διπλό break point, το οποίο πάντως έσβησε ο Ναδάλ σημειώνοντας το 2-3. Ο Στέφανος απάντησε για το 3-3, ενώ το 4-4 έγινε με αμφότερους να κρατούν το σερβίς τους. Ο 22χρονος άσος έκανε το πρώτο του break στο ματς και μετά σέρβιρε για να στείλει το ματς σε πέμπτο σετ, όπως και έγινε κερδίζοντας το σετ με 6-4 σε 57 λεπτά.

Μάχη μέχρις εσχάτων

Μετά το 1-1 ο Ναδάλ με love service game έκανε το 1-2, με τον Τσιτσιπά να ισοφαρίζει με άσο και τον Ναδάλ να κρατά το σερβίς του για το 2-3. Ο Τσιτσιπάς πήρε το 6ο game με εκπληκτικό τρόπο κάνοντας τέσσερις σερί άσους, όμως ο Ισπανός πέρασε μπροστά με 4-3 σε ένα κρίσιμο σημείο. Ο Στεφ ισοφάρισε 4-4 με winner, κρατώντας το σερβίς του, με τον Ναδάλ να κάνει το 5-4 και να είναι ένα game από τη νίκη, αλλά ο Τσιτσιπάς κράτησε το σερβίς του για το 5-5. Μετά ο Ναδάλ έκανε τρία αβίαστα λάθη και ο Τσιτσιπάς έκανε το 6-5 με break και σέρβιρε για τη νίκη. 

(sputniknews)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί